Açtığım bi internet sayfası görev yöneticisinde çalışıyor durumunda gösterdiği halde donup kalıyo neler yapmam lazım acaba?
ie güncelle istersen bir... proğ. ekle kaldır- windows bileşenlerinden ekl kaldırdan kaldır ve yenisini yükle eğer sorun devam ederse güvenliği ile ön plana çıkan FİREFOX u denemenizde yarar var. ve arka planda çalışan bazı yazılımlarda tarayıcınızda donmalara neden olur
yeter artık operayı tavsiye etmekten ve yazmaktan yoruldum arkadaşlar.
yine de makinanızda bir explorer yüklü olsun. bazı sitelerin saçma scriptleri hata verebiliyor ama yinede güvenli ve sorunsuz.
eklentileri hakkında bişey söylemek bile istemiyorum. kullananlar bilir. ne? ses komutuyla çalışan browser mı? hadi be
Şu an kaldırdım ve ie7 türkçe indiriyorum. İşallah sorunum hallolur. Yardımın için çok saol
quote:
Orjinalden alıntı: katamaran_00
yeter artık operayı tavsiye etmekten ve yazmaktan yoruldum arkadaşlar.
yine de makinanızda bir explorer yüklü olsun. bazı sitelerin saçma scriptleri hata verebiliyor ama yinede güvenli ve sorunsuz.
eklentileri hakkında bişey söylemek bile istemiyorum. kullananlar bilir. ne? ses komutuyla çalışan browser mı? hadi be
sıralama yaparsak FİREFOX- ie7- opera
Bi sorun daha var. İyi bi explorer önrebilirmisiniz. Ben indirdim fakat kurulumunu gerçekleştiremedim. Orjinal xp istiyo bendeki malesef orjinal deil
quote:
Orjinalden alıntı: DeNZeS
Bi sorun daha var. İyi bi explorer önrebilirmisiniz. Ben indirdim fakat kurulumunu gerçekleştiremedim. Orjinal xp istiyo bendeki malesef orjinal deil
dediğim gibi size FİREFOX u öneririm, çok başarılı bir tarayıcı