Eylül ayında en çok satan modeller |
EYLÜL ayında en çok satılan MODELLER... 90.619 adet satışla tarihi Eylül rekoru... (2. sayfa)
-
-
Alan aldı alamayan yaya kaldı. Millet de farkında her geçen ay bir öncekinden kötü geçiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu millete bu fiyatlar müstehak
-
Scala'nın satış rakamları burada yaratılan imajın aksine gayet iyi. Civic'ten bile çok satmış.
-
Hocam zaten aklın yolu bir. Her zaman söyledik. Leon yok, golf yok, ne zaman gelecek, kaça gelecek belli değil. Her şey bir kenara, kimsenin ne dediğine hiç bakmadan bile şahsen araçtan çok çok memnunum, gerisi teferruat
Valla dışarı çıkmadığım gün özlüyorum gidip otoparkta bi tur atıyorum
Forumda da çok söyledim niyeti olan varsa yüzde 50 lik dilime giren premium+emotion bulursa kaçırmasın diye. 1 ekim zamlarıyla artık premium+emotion ı yüzde 50 lik dilimde bulmak imkansız oldu. Alan arkadaşlar varsa umarım onlar da memnunlardır.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam şu an 50 lik dilimde bulunduğu an kaçırılmayacak araç bence. B segmenti araçların fiyatlarını görüyoruz, nerdeyse aynı fiyata gayet geniş bir aile arabası alınıyor.
3008 size çok büyük ders olsun. Bir araba 80 lik dilim ve müthiş zam ile nasıl sonlarda olur görün.
Megane, corolla, clio, egea, civic i topladığında %45 50 lik bir pazar payı oluyor.
Passat her zaman passat artık kemikleşmiş bir alıcı grubu var. Premiumların pazar payları çok düştü ve düşecek.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben daha izmirde kiralama firmasına ait olamayan scala görmedim, hepsi şirket arabası.
2hafta önce toyota yaris hatchback kasa 104bintldi şuanda 114bintl
Valla arac yerden yere vuruluyor ama bu fiyatlara alinabilecek en iyi arac zaten insanlarda tercihini o yonde gostermis bence bu arac 80 lik dilime girmedigi surece satislari iyi yonde gider 80 e girdiginde secenekler cogaldigi icin rekabet edemez ben ve benim gibi 50 lik dilimden alanlar oldukca sanslilar suanda son demler alan aldi 1 2 aya oda kalmayacak cunku.
-
arabanın yuzde 50 sı ötv cok degılmı
yanı golcuk depremı olmasaydı ecovıt amca ötv toplamasaydı belkı su an arabalar yarı fıyata olacaktı
-
2008 nasıl oluyor da 3008, tiguan vs ile aynı segment oluyor? Kim yapıyorsa bu sınıflandırmaları artık!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapriceClassic -- 3 Ekim 2020; 7:31:56 >
2008'e c suv parası veren arkadaşlar üzülmesin diye yapmışlar herhalde
bu iyiydi!quote:
Orijinalden alıntı: lojistisyen2008'e c suv parası veren arkadaşlar üzülmesin diye yapmışlar herhalde
Ben niye düşünemedim acaba bunu...
quote:
Orijinalden alıntı: road35
Bizim millet ters kardesim. Mantığa aykırı ne varsa yapıyoruz. Aklim almiyor dunya belki en zor zamanlarindan birini geçiriyor bizim krediler patlama yapiyor millet elini cebine atmiyor gelismis ekonomiler %30 daraliyor yarinimiz belli degil diye biz 3 5 kurus vurcaz diye 50 bin euro verip teneke aliyoruz.bir emlakçı daire almak için 2021 nisanı beklememi tavsiye etti
zira ilk yıl ön ödemesiz kredi ile ev alan asgari ücretli ilk kredi taksidini bile ödeyemeyeceğinden bu daireler ucuza satılacak
Ağustos Temmuzdan iyiydi, Eylül Agustostan daha iyiydi, ekim Eylülden iyi olacak, Kasim Ekimden de iyi olacak...
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: CeyKalDabir emlakçı daire almak için 2021 nisanı beklememi tavsiye etti
zira ilk yıl ön ödemesiz kredi ile ev alan asgari ücretli ilk kredi taksidini bile ödeyemeyeceğinden bu daireler ucuza satılacak
Alıntıları GösterNisana kim öle kim kala yani, farkındamısın ama ocak ayının başından itibaren dolar kuru %30 arttı.
Evlerde dolar maliyetleri sadece demir beton değil, içeri alınan pencereler %90 herşey dolar üzerinden maliyetle geliyor. Demiri hatta günün kuru ile alınmakta. Ayriyetten belediyeler otoparkı olmayan yeni yapılan dairelerde daire başına otopark ücreti almaya başlayacak (virüsten dolayı ertelenmişti bu). Müteahhit'in masrafları gittikçe artıyor. (Kardeşim müteahhit, işe yakınım)
Yeni dairelerin fiyatı arttıkça onlar sabit kalmayacak 1 yaşındalar diye. Daireleri geçen gün 380 bin TL civarına satarken, şimdi 430'a çıkardı masraflar yüzünden ve alıcıda çok.
Bence sonsuza kadar beklemeyin, 1-2 ay anlarımda 6 ay beklemek nedir bir umut uğruna
-
Hani Polo hiçbir bayide yoktu? Bin taneden fazla satmış. Ama Golf cidden bayilerde yok anlaşılan
quote:
Orijinalden alıntı: Reis-i EaglesScala'nın satış rakamları burada yaratılan imajın aksine gayet iyi. Civic'ten bile çok satmış.
Bu forumda ne çok tutarsa gerçek hayatta tersi olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Şaka bir yana olabiliyor böyle yanlış sınıflandırmalar.
Accente c, tigunana d segment diyordu odd
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X