Şimdi Ara

Eylül Ekim sonunda kendinizi nerede görüyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizce ne olur? Nerede hangi üniversitede olursunuz?

Ben büyük ihtimalle diş hekimliği hedefleyip eczacılığa yerleşenlerden olacağım ya mbg

• tıp tıp atıyor kalbim, bitmedi gitti şu halim

yav hayırlısı be, umarım üzülen olmayız, kafamda hiç bir meslek yok, kazanırsam tıpa dişe giderim, yoksa oturup her türlü mesleği düşünecez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .koter. -- 29 Nisan 2017; 20:2:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .koter.

tıp tıp atıyor kalbim, bitmedi gitti şu halim

yav hayırlısı be, umarım üzülen olmayız, kafamda hiç bir meslek yok, kazanırsam tıpa dişe giderim, yoksa oturup her türlü mesleği düşünecez.

umarım olur aklında bi üniversite var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: cleolin

quote:

antalya tıp olsa cillop olur ama çekemem ygs 23k, samsunda oturuyorum 8kya gelirsem ailemle yurtta kalma konusunda anlaşırsam omü olabilir, çanakkale olabilir,
  • quote:

quote:

quote:

antalya tıp olsa cillop olur ama çekemem ygs 23k, samsunda oturuyorum 8kya gelirsem ailemle yurtta kalma konusunda anlaşırsam omü olabilir, çanakkale olabilir,

Umarım 25k'dan 4-5kya çekebilirsin. Benim 142kdan 15kya çekme hayalim mesela mf olarak bi de

• 36dan 15e çekip tıpa gitmem zor görünüyor bakalım belki başarırım da ileride görürüm bu yazdığımı
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Umarım 25k'dan 4-5kya çekebilirsin. Benim 142kdan 15kya çekme hayalim mesela mf olarak bi de

çekersin inşallah

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geleceği düşündükçe kötü oluyorum ya geçen sene hep nerede olacağım acaba diye düşünürdüm mezuna kalmak ihtimal bile değildi ne oldu mezuna kaldım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sene de aynı şey olacak anlamına gelmez bu hocam elinizden geleni yapın inşallah sonu istediğiniz gibi olur
  • Tıpın önünde Parliamentimi içerken görüyorum inşallah :D Antalya güzel olur :)
  • cleolin kullanıcısına yanıt
    İnşallah hocam herkesin gönlündeki gibi olur

• 20K ve aşağısını yapmışım gibi görüyorum ama bakalım ilerde ben de 20k içinden uplarım inşallah

• Eylül ekim değilde tercihler açıklandıktan sonra tamamen rahat kafayla tatilin tadını çıkarmak istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bogazici bilkent galatasaraydan biri. Tempoyu arttirmazsam goremeyebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ygs166 -- 29 Nisan 2017; 20:41:24 >
  • benim icin su bir aylik yasantima bagli dort secenek var

Bir ay calismadigim evren de

a)5. Sene ygs lys hazirlik surecinde goruyorum

b)artik yeter diyip dusuk bi siralamayla hayalim olmayan bi universite de

Bir ay calistigim evren de

a)Efsane cekis yapip tip fakultesin de hocanin ses kayitlarini alirken

b)Efsane cekis yapamayim hayalim olmayan,egomu tatmin edebilecek bi universite de

• Hayatımdan ygs lys çıksa ne yazar yine dost yok yine yalnız başıma takılıcam, melankolinin dibine vurucam.

Bazen düşünüyorumda sınav en azından vakit geçiriyor be. Yazın ne yapacağım bazen kara kara düşünüyorum

• cleolin kullanıcısına yanıt
    142k dan 15k hayal gibi duruyor. ben 138k yım. 40k yapabilsem öper başıma korum.inşallah sen yaparsın :) o kadar çalışıyo musun?
  • İzmir ekonomi uluslararası ticaret ve finansman veya hukuk 💕

• çok sisli göremiyorum

belki editleriz bu mesajları
  • Bu gidisle mezuna ama tempoyu gittikce artiracagim.

Bogazici insaat olursa cok mutlu olurum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.