Şimdi Ara

Ezgoz Lambası Yanıyor yardım !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2007 model opel astra 1.3 cdti enjoy sp arabasına sahibim.
    2 gün önce egzos lambası yanmaya başladı

Bugün arabayı sürerken araba devir almamaya başladı Gaza yarısına kadar basmam gerekiyo devir alması için. Ayrıca geri geri giderken yarım debriyaj da ses geliyor.

Sorun ciddi mi? Neyden kaynaklanıyor acaba ? Ne yapılmalı?

• Katalizör ariza lambasi oluyor sanirim bu. Yakitta fark var mi acaba farkedebildiniz mi ?

Enistenin aracinda ayni isik yanmisti, sildirsede yine yapti ve o egzozdaki parcayi degistirtti. Umarim sizinki basit birseydir yoksa o parca bin liradan asagi degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: virtue28

Katalizör ariza lambasi oluyor sanirim bu. Yakitta fark var mi acaba farkedebildiniz mi ?

Hocam kastınız nedir tam olarak
  • Aracin ortasinda egzoz cikisina, daha cok havayi kirletmemek vede yakitin tam yanmasi için gerekli olan bir parca diye biliyorum.

Sizinki baska sorun yuzunden de yapmis olabilir o kadar bilemem ama o ariza lambasini görünce aklima o geliyoR. Bilgisi olan arkadaslar yine fikirlerini yazar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ybkb

Merhaba Arkadaşlar
    2007 model opel astra 1.3 cdti enjoy sp arabasına sahibim.
    2 gün önce egzos lambası yanmaya başladı

Bugün arabayı sürerken araba devir almamaya başladı Gaza yarısına kadar basmam gerekiyo devir alması için. Ayrıca geri geri giderken yarım debriyaj da ses geliyor.

Sorun ciddi mi? Neyden kaynaklanıyor acaba ? Ne yapılmalı?

emisyon lambası. Aracı sıkıştırdıysanız birşekilde yanması muhtemel. Ben hava filtresi takmıştım ondan dolayı bu ışık yandı.Aracım civic 2007. Honda servisine götürdük bilgisayarda sıfırladılar.Herhangi bir sorun olmadıgını söylediler. Sizinkisi de yakıt sıkışması olabilir.göstermekte fayda var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.