< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
F/P taşra tıp önerileri
-
-
Uplayalim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sıralaman ve gelen tıp fakültelerini yazarsan yardımcı olurum dostum
Söyleki 29k siralama yaptim aslinda adiyaman disinda hicbir yer gelmiyor normalde ama okul birinciliği kontenjanim var yok atlastan inceledigime gore usak kastamonu kars urfa elazig malatya vb vb yerlerde okul birinciliği ile 35k lardan girilebiliyor yani o sekil yerlesebilecegim buyuk ihtimalle
kırıkkale tıp
ankaraya yakın
-
Evine en yakın yer
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kastamonu gel hocam benim memleket okuyalim beraber
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu dediklerin arasından ailene yakın olan en mantıklıları olur. şehir olarak uşak, okulun fiziksel imkanları ve kampüsü harika ama yeni bir fakülte. adıyamanı sonlara yaz yeni deprem yaşamış bir fakülte olduğu için ne durumda olduğunu şu an bilmiyorum. uşak>malatya>elazığ derim yani… okulları daha detaylı öğrenmek istersen sana bir abi tavsiyesi, instagram üzerinden okul ismi+tob nickiyle arat (usaktob, firattob gibi…) mesaj atıp danış
kütahya
zonguldak
afyon
uşak?
ordu?
tokat?
karabük?
Ordu haric yazdiklarinizin hepsi buyuk ihtimalle gelecek hocam ama sehirler hakkinda pek bilgim yok simdi arastirmalara basliycam benim icin deniz kenarinda birami yudumlarken kimsenin laf etmeyecegi edindigim arkadaslarimla sadexe 2 3 aktivite yapmak zorunda kalmayacagim guzel manzarali bir yer ariyorum
yeni okudum okul birinciliği de varmış;
tekirdağ
çanakkale
bu iki tıp da zorlanabilir
Tekirdag gecen sene 24k ile almis son okul birincisini ankaratipli biraz once konusunu acti fakultelerde 2k ya yakin kontenjan artisi yasanmis 26k desek 29k dan zorlanabilir ama canakkale cok zor 19k ile almisti en son
ben tekirdağı zorlardım o halde. yatay geçiş yapacaktım geçen sene, evrakların her biri imzalı olmalıymış o yüzden başvuru yapamamıştım içimde kalan yerlerden bir tanesi. imkanları falan hoştu akreditasyonu da var, istanbula da yakın. kusur olarak yanlışım yoksa eğer dönem 4'e zor diyorlardı + deprem bölgesi.
şimdi aklıma geldi bir de edirne trakya tıp var ama hem denizi yok hem cidden zor bir fakülte diyorlar hem de şehir küçükmüş. ama eğitimi sağlam ve köklü bir yer
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nonameaccount -- 16 Temmuz 2024; 18:12:13 >
Kesinlikle hacettepe
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caginyks2025 -- 16 Temmuz 2024; 18:34:10 >
Up
Usak gereksiz zor
Kastamonu pisman olacagin soverek kacacagin bir sehir
Kars da asiri soguk bir yer
Geri kalani hakkinda bilgi yok
Karabük olaylarına dikkat et hocam sakata gelirsin
Karabük isminin son olaylardan sonra degismesi lazım
O bolgeye yakın malatya iyi
Bilinen ve isim yapmis bir yer
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zackherney1 -- 16 Temmuz 2024; 21:28:37 >
Moruk sıralama yazmamışsın da ktü/trabzon sbü gelme
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X