Şimdi Ara

Fabia,i20,Ibiza,Fiesta,Corsa,Punto

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
0
Favori
11.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aşağıdaki arabaların en baz modellerini düşünerek, siz olsanız hangi arabayı alırsınız, çok kararsızım

1.2 3 silindir 12 V 70 HP Yeni Fabia Ambiente
    1.2 4 silindir 78 HP i20 start
    1.4 16v 85 HP Seat İbiza reference
    1.25 4 silindir 16 V 82 HP Ford Fiesta Trend
    1.2 85 HP Opel Corsa Essentia
    1.4 77 HP Grande Punto Fire Active ve Evo

Aslında gönlümdeki yeni polo fakat fiyat bütçemi aşacak sanırım...İkinci alternatif belirlemeye çalışıyorum... Bir de bu araçları yakınlarda alanlar en güzel indirimi hangisinde alırım.

• şahsen fiesta yada ibiza arasında kalırdım bütçe durumunuzu bilmiyorum ama onlar olmado g.punto alırdım bütçe belirtseniz daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GökAy54

Aşağıdaki arabaların en baz modellerini düşünerek, siz olsanız hangi arabayı alırsınız, çok kararsızım

Aslında gönlümdeki yeni polo fakat fiyat bütçemi aşacak sanırım...İkinci alternatif belirlemeye çalışıyorum... Bir de bu araçları yakınlarda alanlar en güzel indirimi hangisinde alırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jr09

quote:

Aşağıdaki arabaların en baz modellerini düşünerek, siz olsanız hangi arabayı alırsınız, çok kararsızım

fiesta tercih ederseniz stıl paketi mutlaka ekletin derim....

• quote:

Orijinalden alıntı: bencn17

fiesta tercih ederseniz stıl paketi mutlaka ekletin derim....

Alıntıları Göster
    fiesta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Comaa

fiesta

Alıntıları Göster
    şimmdi benim bütçem maksimum ama maksimum şu an 28000 diyebilirim. Tabi bunun ne kadar aşağısı olursa ve ne kadar aşağıya ne kadar kalite alabilirsem o kadar iyi.
    Dahan önce başka başlıklarda belirttiğim gibi kesin kararımı polodan yana vermiştim fakat gerek doğuş otonun fiyat politikaları gerekse donanım politikaları kararımı değiştirdim. Şu an 1 numarada ben de fiesta düşünüyorum fakat stil paketi ile birlikte pazarlık payı düşünce en iyi ihtimal kaçliraya mal olur fiesta alanlar bilgi verirse sevinirim.

• quote:

şimmdi benim bütçem maksimum ama maksimum şu an 28000 diyebilirim. Tabi bunun ne kadar aşağısı olursa ve ne kadar aşağıya ne kadar kalite alabilirsem o kadar iyi.
    Dahan önce başka başlıklarda belirttiğim gibi kesin kararımı polodan yana vermiştim fakat gerek doğuş otonun fiyat politikaları gerekse donanım politikaları kararımı değiştirdim. Şu an 1 numarada ben de fiesta düşünüyorum fakat stil paketi ile birlikte pazarlık payı düşünce en iyi ihtimal kaçliraya mal olur fiesta alanlar bilgi verirse sevinirim.

Alıntıları Göster
    Fiesta'ya bakabilirsiniz ve ikinci el yeni(2009,2010) Cee'd güzel bir tercih olacaktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    corolla | megane
    19 yıl önce açıldı
    Ford Kuga seat ateca honda crv
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cellar Door

Fiesta'ya bakabilirsiniz ve ikinci el yeni(2009,2010) Cee'd güzel bir tercih olacaktır.

Alıntıları Göster
    fiesta ve corsa.

Siz yine de test etmeseniz dahi hepsinin sürücü koltuğuna en az bir kere oturup karşılaştırın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mosan

fiesta ve corsa.

Siz yine de test etmeseniz dahi hepsinin sürücü koltuğuna en az bir kere oturup karşılaştırın.

Alıntıları Göster
    i20 derim. en azından 5 yıldızlı ncap ,, şimdi dicekler hani ncap önemli değildi ,, bende dicemki kendime almıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darktreys -- 1 Ağustos 2010; 20:08:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darktreys

i20 derim. en azından 5 yıldızlı ncap ,, şimdi dicekler hani ncap önemli değildi ,, bende dicemki kendime almıyorum

5 yıldızlı olmayan va mı bu araçlardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykaya1983

quote:

Orijinalden alıntı: darktreys

5 yıldızlı olmayan va mı bu araçlardan

Alıntıları Göster
    bu araçların hepsi 5 yıldızlı ve hiçbiri ncap testine giren aracın birebir aynısı değil tabiki...

• quote:

bu araçların hepsi 5 yıldızlı ve hiçbiri ncap testine giren aracın birebir aynısı değil tabiki...

Alıntıları Göster
    İ20 alırdım Corsa'nın beygir gücüne aldanma performansı kötü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brujeria

İ20 alırdım Corsa'nın beygir gücüne aldanma performansı kötü.

Alıntıları Göster
    fiesta veya i20
  • quote:

Orijinalden alıntı: emregirit

fiesta veya i20

Alıntıları Göster
    corsa ya da i20 tercih ederdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kritios

corsa ya da i20 tercih ederdim.

Alıntıları Göster
    corsa ve i20 nin kasası birbirine gerçekten çok benziyor kardeş gibi

Bu arada az önce FORD'a mail attım araçların kampanyaları ile ilgili olarak, bakalım cevaplarına göre veya cevap veriş usluplerine göre bile fikrim değişebilir.
  • quote:

corsa ve i20 nin kasası birbirine gerçekten çok benziyor kardeş gibi

Bu arada az önce FORD'a mail attım araçların kampanyaları ile ilgili olarak, bakalım cevaplarına göre veya cevap veriş usluplerine göre bile fikrim değişebilir.

Alıntıları Göster
    ben olsam punto evo alırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: olzii

ben olsam punto evo alırdım

Alıntıları Göster
    corsa
  • quote:

kişisel tercihlerin ağır basacağı bir seçim olmakla beraber söylediğiniz araçların aklımda kalan yönleri;

fabia güzel arabadır. karşılaştırma testlerinde hep ilk üçe girer, ancak biraz dar. ayrıca belirttiğiniz motor teknolojik anlamda ömrünü tamamlamış bir makine. hiç tat vermez.

i20 çok yeni bir model ve rüştünü henüz ispat etmiş değil. ancak türkiye de üretilmesi bir avantaj.

seat ibiza başarılı bir model, motoru fena değil. ancak ikinci elde nedense pek tutmayan bir marka.

corsa bu sınıfın avrupa da çok satanlarından. ülkemizde de her zaman rağbet gören bir model. 85 beygir ve 1.2 olması avantaj.

grande punto bitti, yerine evo geldi. ancak evo avrupa da çok tutan bir model değil. fiesta, corsa ya da polo ile kıyaslandığında.

dolayısıyle corsa yı tek geçiyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: effendy75

quote:

kişisel tercihlerin ağır basacağı bir seçim olmakla beraber söylediğiniz araçların aklımda kalan yönleri;

fabia güzel arabadır. karşılaştırma testlerinde hep ilk üçe girer, ancak biraz dar. ayrıca belirttiğiniz motor teknolojik anlamda ömrünü tamamlamış bir makine. hiç tat vermez.

i20 çok yeni bir model ve rüştünü henüz ispat etmiş değil. ancak türkiye de üretilmesi bir avantaj.

seat ibiza başarılı bir model, motoru fena değil. ancak ikinci elde nedense pek tutmayan bir marka.

corsa bu sınıfın avrupa da çok satanlarından. ülkemizde de her zaman rağbet gören bir model. 85 beygir ve 1.2 olması avantaj.

grande punto bitti, yerine evo geldi. ancak evo avrupa da çok tutan bir model değil. fiesta, corsa ya da polo ile kıyaslandığında.

dolayısıyle corsa yı tek geçiyorum...
    fista yı atlamışım. corsa yı fiesta ya tercih ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: effendy75

fista yı atlamışım. corsa yı fiesta ya tercih ederim.

Alıntıları Göster
    Tercihim fiesta olurdu ama mümkünse 1.4 97 Hp olandan..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.