Şimdi Ara

Fabrinin Inanilmaz Performansi ve Yukselen Formu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bilmiyorum katılır misiniz ama,

Adamin her mac averaj kalecilerin yiyebileceği en az 1-2 kurtarisi oluyor. Bazı maclarda daha fazla.

Bu sezon özellikle lig - avrupa demeden tum maclarda gercekten saglam bir performans gösteriyor. Büyük kulüplere göz kırpıyor.

Dun tottenham - city machine izledim. Loris tamam farklı bir seviye ama o maçta fabri olsaydi çok da siritmazdi.. Hatta city kalesinde bile oynar ki ayakları çok çok iyi..

• Kendisini Deportivodan beri bilirim.Gayet iyi kalecidir burda hep söylüyordum.Bir lyon maçında elenmenize günah keçisi aradığınız için adamı eleştirmeye başladınız.Neyseki bu sene dahada üstüne koydu da kurtuldu bu durumlardan.

Gayet avrupa içinde yeterli bir kaleci ondan iyileri zaten büyük takımlarca kapılmış durumda
  • İlk adını duyduğumda delirmiştim, yanlış hatırlamıyorsam ilk açıklanan transferdi. Ospina'yı beklerken pat diye çıkagelmişti.

Ama şimdi, en sevdiğim futbolcuların başında geliyor. Adamsın Fabri!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ederson un olduğu yerde Fabri nin kaleye geçmesini geçtim, bu ihtimal düşünülemez bile.

Ederson nasıl bir adamsa, o kadar soğuk kaldığı maçlarda acaip refleks gösterebiliyor. Ayrıca maç içinde en az 3-4 kere 50-60 metre arasına pas atıyor. Acaip soğuk kanlı. Kaleciden ziyade libero gibi oynuyor herif. Stoper bile değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Ederson un olduğu yerde Fabri nin kaleye geçmesini geçtim, bu ihtimal düşünülemez bile.

Ederson nasıl bir adamsa, o kadar soğuk kaldığı maçlarda acaip refleks gösterebiliyor. Ayrıca maç içinde en az 3-4 kere 50-60 metre arasına pas atıyor. Acaip soğuk kanlı. Kaleciden ziyade libero gibi oynuyor herif. Stoper bile değil.

Katılıyorum hocam, yakın gelecekte Ederson gibi kaleciler daha fazla önplana çıkacaktır. Adamın kaleciliği kadar oyun kuruculuğu göze çarpıyor, büyük takımlar için geriden oyun kurmak baskıya girmeden o topu çıkarmak altın değerinde...
  • Şampiyonluk adayı, son 2 yılın şampiyonu, oyun felsefesi önde baskı ve seri paslarla topa sahip olma stratejisiyle oynayan, oyuncu kadrosu, kalitesi ile Kalecisine zaten fazla iş düşmeyen bir takımın kalecisine İnanılmaz performans demek, kalecinin performansını yorumlamanın gereği ne anlamış değilim.

Ama bir TSL'de kaleci performansı yorumlanacaksa Popilerizm üzerinden değil, saha içi performans, istatistikler ve ve takıma kazandırdıklarına ama en önemlisi kalecilere, takımlarına, oyun felsefelerine ve kalecinin önündeki defans hattına bakarsak.

ligin en iyi formlu, en çok takımına katkı sağlayan, istatistikler ışığın da da Göztepe kalecisi Beto Olduğunu söyleyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Ederson un olduğu yerde Fabri nin kaleye geçmesini geçtim, bu ihtimal düşünülemez bile.

Ederson adamın dibidir. 10 numara kaleci. Gençler arasında Donnaruma ya falan da çakar bence. bizim arkadaş biraz gaz almış ondan öyle söylemiş tabi :)

FABRI gelirken ilk, Ospina beklendiği için bi hayal kırıklığı oldu taraftarda ama o zaman da söyledik

FABRI 1 sene büyük bi sakatlık geçirdi ve oynamadı, biz bu oynamama süresinin sonunda adamı aldığımız için çok lanslıydık, çünkü FABRI nin artık ispanya'nın büyüklerinden birine gitmesi bekleniyordu ülkede. (barça-Real harici) gözde kalecilerden birisiydi ama sakatlığı sayesinde gözden düştü ve bize geldi. Bu bizim bi şansımızdı.

ilk geldiğinde kendine aşırı güvenden çalıma vs giriyordu ama artık onu da yapmıyor. Biraz boyu uzun olda zaten A class kaleciler arasına girerdi.

iyidir fabri. en az 3-5 sene götürür bizim kaleyi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SerhanUygur kullanıcısına yanıt
    Yahu zaten Ederson u izlerken kaleci değildir bu diyorsun. Bu kadar düzgün ayak, bu kadar soğukkanlılık falan. Herifte bildiğin santrafor kafası var. Oyunu çok iyi okuduğu gibi çok iyi de yönlendiriyor.

Arkadaş gaza gelmiş de başkasıyla kıyaslasaymış bari. kurtuva falan olabilir misal
  • Ligin en iyisi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi bir çizgi yakaladı gerçekten..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş Ederson ıle nıye karsılaştırırsınız kı ? Ederson un o ozellıklerı zaten normal değil ! Tek yani.Başka bır şey,Ayrıca Ederson çok eksıklerı olan bır kalecı su anda.Evet artık bu tür kaleciler önde olacak ve Fabrı de bu tür kalecilere önemlı bır örnek.
    Fabrı ıcın ıse keşke topla oynamayı bırakmasaydı dıyorum.Çünkü önmelı bır özelliği idi.Lyon maçı tek Fabri nin suçu değil
    Şenol hoca bence yanlıs yaptı bunu direterek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 20 Aralık 2017; 1:9:24 >
  • fabri muslera'dan iyiymiş beyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olivier17

fabri muslera'dan iyiymiş beyler.

Evet iyi.

https://forum.donanimhaber.com/alin-size-muslera--130179919 Hadi kaybol şimdi şu konudan ilerle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoNNiE- -- 22 Aralık 2017; 1:24:43 >
  • Valla yalan yok geldiğinde eleştirmiştim hatta bir gif vardı çok saçma bir gol yemişti yüzüne çarpıp giriyordu falan inanılmaz sakar bir goldü onu görünce eyvah demiştim ama çok yanılmışım gerçi yine o sakarlık payı hala var ama yine de ligin en formda kalecisi
  • fabri çok iyi kaleci ama muslera ligin üstünde .

gsnin tarihi fark yememesinin yegane sebebi zaten şutları
    kötü olan ozi ve q7 nin kalede muslera olduğu için dahada
    saçmalamaları .

fabri böyle devam ederse milli takıma kadar yükselir yedekte de gea nin arkasında bekler
  • Şenol hocamın sayesinde. Kariyeri bitti denilen Babel'in tekrar milli takıma girmesini sağladı. Arabistan'dan gelen Quaresma takımın en önemli oyuncularından biri oldu. Ayağı kırılmış Fabri'yi takımın as kalecisi yaptı.
  • Fabri yakında milli takıma da seçilir
  • Fabriciooooooo

Umarım milli takıma secilir bu sene

Bayern macinda da kritik kurtarislar yapmiştim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ara sıra riskli hareketler yapmasa daha iyi olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.