Bildirim
Facebook çok geç açılıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Evet öyle hatta video filan paylaşamıyorum. -
Facebookla alakalı bir sıkıntı sanırım. -
beyler herkeste öylemi yoksa benden kaynaklanan bir sorunmu ? -
Ben de açamıyorum. -
bendede ama yan pcde açılıyor bu acılmayanlarda windows 7 orjinalmi bende değil şuan kopya diyo -
bende dünden beri çok yavaş giriyorum hatta şimdi hiç giremiyorum sohbet yeri gelmiyor diger bütün sitelere rahatça giriyorum anlamadım ya. -
ben facebook ve whatsapp veri tabanlarını birleştiriyor diye duydum -
çıkarken bile kasıyor neden böyle acaba artık dosyalar felanmı var onlarımı temizlemek gerekiyor -
opera ile bağlanıp turbo modunu aktif edince sorun kalmıyor
chrome da öyle yapıyor -
Aynn ondan yavaş olabiir.Ama yükleniyesiye sıjıkıyorum.Çok yavaşladı:[ -
sorun ttnet te bence ttnetten çok yavaş ama vınn takıp girince gayet normal giriyor. -
bunun sebebi ;
1: facebook ana bilgisayarlarındaki bakımdan,
2: bilgisayarınızdaki bir virüsten
olabilir eğer 1. ihtimal söz konusu ise sorun etmeyin ertesi gün çok daha iyi göreceksiniz. Ama 2. ihtimal gerçekleşmiş ise ve bir trojan bulaşmışsa ve siz format atıp şifrenizi değiştirmemişseniz işte o zaman üzülün derim zira hesabınızın çalınması an meselesidir. ha trojanların bazılarını çoğu antivirüs de bulmaz söyleyeyim. Ama anlaşılmaz değildir elbette. Mesela yazı yazdığınızda ara sıra (her zaman demiyorum) hafif geç algılamalar varsa bu bastığınız her tuşu kaydedip bir hackera mail çeken casus yazılımdır. Ve çok sessiz bir ortamda hoparlörünüze kulağınızı dayadığınızda hani o açık olur da herhangi bir şarkı oynatmadığınız ses sistemindeki gibi çok küçük bir "tısss" sesi olur ya işte o geliyorsa ki bunu duymak dediğim gibi çok ama çok sessiz bir ortam gerektrir ve kulağınızda da problem olmaması lazımdır ancak o zaman anlayabilirsiniz, işte o zamanda sesinizi hackera dinleten bir casus yazılım var demektir. tabi başka casus yazılım şekilleri de var ama bunlar sadece çok küçük bir kaç ipucuydu (yani tecrübe ile anlaşılabilen bir kaç küçük ayrıntı diyelim yoksa her casus yazılım böyle anlaşılmaz). ve bu dediklerimi 3-4 pc'de hissedip hemen ardından bitdefendere tarattığımda hakikaten trojanları yakaladım ya aslında arkadaşlar tepkinize sebep olacak biliyorum bağışlayın ama bunları kökten çözmenin yolu var ama o da avrupa abinin yasalarına uymuyor malesef.. istihbarat birimlerinin bu tip virüs yazan hackerları bulup yok etmesi tek çare. Evet malesf öyle adam hapisten çıkınca daha kötü virüsler yazabiliyor. insanların özel hayatlarını mahvetmek kimsenin hakkı değil bir takım bilgisayar yazılımı uzmanlarının hiç değil ! ne diye virüs yazarsın arkadaşım o kadar zekan var da insanlara faydalı olacak bir program yazsan çok mu kötü bir şey yapmış olacaksın ! kusura bakmayın sinirlendim bu arada sanırım aralarda biraz konu dışına çıkmışım affınıza sığınıyorum.. işte böyle..
-
bendede aynı soun var dns inşlh hemen düzelir -
bende bu konuyu açmak için girdim sadece kendi bilgisayarımda değil başka bilgisayarlar ve tarayıcılardan da denedim facebooka giremiyorum doğru düzgün :/ -
bulunduğun semtte internet kablolarına bakım yapılıyor olabilir -
Bu dediğim sadece Facebook'ta geçerli ama. Diğer sitelerde sıkıntı yok. -
o zaman dediğim gibi facebook ana bilgisayarlarında geçici bakım vardır -
Whatsapp'ı kendine entegre ettiği için ana serverlar da bir şeyler olabilir. -
facebook da bir sorun var sanırım.
Benzer içerikler
- messenger da beni engelleyen kişiye nasıl mesaj atarım
- facebook arkadaşlık isteği gönderme butonu yok
- façan yansın ne demek
- top eleven hilesi programsız
- eski facebook hesabı kapatma
- facebook hesabı nasıl kapatılır
- facebook video indirme
- facebook dondurma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X