Şimdi Ara

FACEBOOK GÜVENLİK KODUM GELMİYOR!!! YARDIMMMM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR FACEBOOK GÜVENLİK KODUM GELMİYOR GÜNLERDİR VE KAYITLI HİÇ BİR TARAYICIMDA YOK GİRİİŞ YAPAMIYORUM.
    FACEBOOK HESABIMI PATLATIYIM DEDIM AMA GUVENLIK SORUMUN CEVABINI HATIRLAMIYORUM. LÜTFEN BİRİSİ YARDIMCI OLABİLİR Mİ???????

• Web tarayıcınızda "m.facebook.com" adresine giriş yapıyorsunuz.Adımları aynı şekilde tekrarlıyorsunuz,bu zamana kadar karşınıza çıkmayan "Kodumu arayarak bildirin,Aranarak kodumu almak istiyorum vb." çözüm önerilerini görünceye kadar sayfayı yenile,ileri geri gitme hatta çıkıp tekrar girme eylemlerini gerçekleştiriyorsunuz.Bu seçeneği görünce hemen işaretleyip yeni bir cep telefonu numarasını yazıyor ve gönder tuşuna basıyorsunuz. 4 sn içinde sizi +165... ile başlayan (operatöre göre gizli numara ya da bilinmeyen de yazabilir) bir numara arıyor ve kalın sesli operatör 4 haneli bir kod söylüyor.(iki kez tekrarlıyor) Bu kodu istenilen yere girince de facebook'unuz açılıyor.Sonra da numaranızı değiştireceğiniz sayfaya yönlendiriliyorsunuz..

Not Defterim'e bu yöntemi bir sitede görüp bana yardımcı olucağı ve başkalarına'da yardımcı olucağını düşündüğüm için kaydetmiştim bi ara.. Umarım sorununuz çözülür..

Kolay gelsin..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.