Şimdi Ara

Facebook Haber Bandı!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
13.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar facebooktaki haber bandım kayboldu onu tekrar nasıl geri getirebilirim?

•  Facebook Haber Bandı!
    Eğer bu durumda olduğu halden bahsediyorsanız okla gösterdiğim yere tıklayıp geri getirebilirsiniz.
    Eğer gözükmüyorsa sayfayı bir yenileyin.
  • Malesef o okla gösterdiğiniz işaret sayfamda yok.Facebook yardım sayfasında da onu gösteriyordu ama o sayfamda yok.Birşeylere tıkladım kapandı ama geri getiremiyorum anlayamadım
  • Gelmesi lazım ama.
    Hesaba bir girip çıksanız? Aklıma başka bir şey gelmiyor.
  • Giriş çıkış herşeyi yaptım ama gelmiyor tekrar nereden açılcak onu da bilmiyorum,teşekkürler yine de cevap yazdınız :)
  • Önemi Yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şunu güncelleyelim, tekrar konu açmaya hacet yok.. Konu hakkında bilgisi olan var mı?
  • Benimde gitti nedense. bi kaç haftadır düzgün akmıyordu zaten belki düzenleme yapıyolardır.
  • Tamamen gitti sanırım.
  • Aynı durum bende var arkadaşlar!...Bi arada böyle olmuştu bende o zaman bu duruma dair arama yaptığımda arkadaş sayısı az olan veya gün içinde az bildirim alan kişilerin bu bildirim alanı kapatılmış.Önceden edindiğim (gerçekliği tatışılır) 90-100 kişiden az arkadaşı olan kişilerin bildirim alanı (Kişilerin olduğu chat alanının üstü) bu alan yoktu.Sanırım bundan dolayı olaca diyeceğim ama 300 küsür kişi ekli nasıl olurda kapatılır al burdan yak!.Şuan bu bildirim alanı aktif olan arkadaşlar varmı onu merak ediyorum?...
  • Bende de yoktu bugun. O ufak isarette yoktu. Ama simdi bir daha giris yaptim geri gelmis. Gunduz arkadasima sordugum zaman onda da yoktu. Facebook kaynakli olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• merhaba arkadaşlar.ben facebooku actıgımdan beri görünümü fotograftaki gibi ve düzeltemedm.acaba pc yi mobil olarak mı algılıyor dye farklı bilgisayarlardan da grdim ama bisey değişmedi.bunun bir ayarı varsa yardımcı olabilirmisiniz? Facebook Haber Bandı!
     Facebook Haber Bandı!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.