Bildirim
facebook hesap kurtarma
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ailesiyle görüşün belki bilgisayarında parolası kayıtlıdır. -
Cesitli yollari var bizzat kendim buldugum kullandigim ve kirdigim.yontemler varancak bunlar yasal degil hocam. Daha evvelde bu nedenle ceza almistim denetimli serbestlik bence hic bulasmayin derim.
Facebook hesabini kapatmak icin facebookun ölum.halinde hesabini kapatmak icin, facebookun yardim bolumunde gerekli link bulunmakta -
Peki gerçekten facebook ?şifre kırma diye bir program varmıdır ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erayceyhan5 -- 26 Ocak 2019; 17:42:28 > -
malesef aileside bilmiyor. -
burayı inceleyebilirsiniz tr-tr.facebook.comMedeni Ehliyeti Olmayan veya Vefat Etmiş Kişinin Hesabı İçin Özel İstek | Facebookhttps://tr-tr.facebook.com/help/contact/228813257197480 -
teşşekürler ama birşey dahada sorcam gerçekten facebook şifre kırma diye birşey varmıdır ? -
şifre kolay değilse, mailinize veya telefonunuza ulaşımları yoksa çalınma konusu pek mümkün değilquote:
Orijinalden alıntı: erayceyhan5
teşşekürler ama birşey dahada sorcam gerçekten facebook şifre kırma diye birşey varmıdır ? -
anladım. -
Arkadaşlar aranızda facebook şikayet botunu bilen varmı ? -
Başınız sağolsun öneclik ile bu tür bilgiler amaç dışı kullanılacağından pek doğru olmaz paylaşılması -
anladım teşşekürler -
Ne demek hocam bilgisayarından veya telefonundan geçmişine erişip bakabilir kapatabilirsiniz ama -
Sağol
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X