Şimdi Ara

Facebook şu anda bağlanamıyor hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
18.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Android uygulamasında sürekli bu hatayla karşılaşıyorum.

Kendi profilime herhangi bir fotoğrafa herhangi bir linke tıklayınca şu anda bağlanamıyor diye uyarı çıkıyor.

Şebeke tam diş görünüyor ve bağlantıda problem olmuyor.
    Diğer uygulamalarda sıkıntı yok.

Uygulamayı kapatıp tekrar açınca düzeliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayni sorun bende de var telefonun ne?

• Bendede aynı sorun var çözümü?

• Facebook android uygulamasında herhangi bir haber (milliyet-sözcü-habertürk vs) sayfasında yaptığım yorumlar ya gözükmüyor ya da gözüküyorsa da atıyorum toplamda 100 yorum varsa 2 tane çıkıyor. bunu nasıl düzeltebilirim bilen var mı?
  • Aynı sorun hala devam ediyor. Tek çözümü ise uygulamayı kapatıp tekrar açmak.

Tel gm 4 g.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soruna çözüm bulabildiniz mi bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum.

• hala devam ediyor....
  • Telefonum Xperia M5. İşletim sistemini güncelledikten sonra bende de bu hata çıkmaya başladı.

• Güncelleme ile ilgili böyle sorunlar olabiliyor. Bir sonraki güncelleme ile düzelecektir. Facebook Beta Kullanıcısı'yım normalde ama son zamanlarda hesabıma girmediğimden fark edemedim böyle bir durumu. Direk geliştiriciye hata iletme yetkim var. İsterseniz bunu yazabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrekOnur

Telefonum Xperia M5. İşletim sistemini güncelledikten sonra bende de bu hata çıkmaya başladı.

bendede öyle oldu çan sıkıcı çok
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgardaaa

Güncelleme ile ilgili böyle sorunlar olabiliyor. Bir sonraki güncelleme ile düzelecektir. Facebook Beta Kullanıcısı'yım normalde ama son zamanlarda hesabıma girmediğimden fark edemedim böyle bir durumu. Direk geliştiriciye hata iletme yetkim var. İsterseniz bunu yazabilirim.

2 güne 1 güncellemesine ragmen sorun 3 4 aydır devam ediyor. S6 edgeplus note 5 her cihazimda ayni sorun var. Lg ve iphone telefonlarimda sıkıntı yok

• İki günde bir güncelleme yapılmasının çözüm olmayacağını unutmayın. Yapılan her güncelleme bu konu ile ilgili olmayabilir. Geliştirici ekibe ilettim.
  • Ayarlara girin uygulamalara girin oradan sıkıntı facebooktaysa veya messengerdaysa ona girin veriyi sil diye bi bölüm olması lazım bi deneyin ben böyle çözmüştüm

• Ben uçak modunu açıyorum 10a kadar sayıp kapatıyorum sonra faceyi açıp sayfayı yenileyerek güncel haberler geliyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.