Şimdi Ara

Fahri müfettişlik..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biri bana fahri trafik müfettişliğini özettleyebilir mi? acaba...
    Yaşım tutuyor.Diğer şartları da taşıyorum.Fakat bulunduğum ilde ihtiyaç mı olması lazım.Ayrıca Emniyet Müdürlüğü müfettişlik sistemine de karşıymış.Lağvetmeyi düşünüyorlarmış.
    (Sırf Apaçileri hizaya getirmek için istiyorum inan ki....)

• müraacat ettiniz mi?alım filan oluyordur diye düşünüyorum belli zamanlar ama o apaçilere ceza kesmekle bitmezki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsclub53 -- 27 Mayıs 2010; 20:26:42 >
  • Fahri trafik müfettişi okadar çok yetkiye sahip değil belirli şeylere ceza yazabiliyor, bunlarda senelik düzenleniyor.
    Alım konusunda benimde bi bilgim yok malesef.
  • Benim de yaşım (42), sürücü belge sürem, ceza şartım, eğitim seviyem vb. tutuyor ve geçen yıl Adana Valiliğinde başvurmuştum ama galiba "dosya müracaatta kaldı"... arayan ve soran yok. Herhalde FTM'ye ihtiyaç yok.

Halbuki makas atan, kırmızıda geçen, yayalara yol vermeyen ve tehlikeli araç kullananlara bol bol ceza kesmek için SCRIKSS kalem bile almıştım.
  • Taner Bey,az önce Mart 2010 tarihli bir yazı okudum.İçişleri Bakanlığı bu uygulamayı kaldırmayı düşünüyormuş yeni trafik yasasına göre....
    Hiç iyi olmadı.Ben de haziranda 40 olcam inşallah.Hayırlısı...
  • Şu anki yasaya göre her ilde belli bir sayıda ftm olması gerekiyor. Ancak uzun süredir yeni başvuru alınmıyor. Sanırım bu lağvetme konusundan ötürü.
  • Kalkacağı söyleniyordu? Kalksa daha iyi olur çünkü tipimizi beğenmeyip ceza kesmiyeceğini nerden bilecez? Bu arada söyliyim fahri müfettişlerin kestiği cezalara itiraz edip ödememek çok basit; Cezanın kesildiği tarih ve saatte başka yerde bulunduğunuzu ispatlar bir belge veya şahit ile mahkemeye gidiliyor ve ceza iptal ediliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAYIŞTAY DENETÇİLİĞİ SINAVI
    10 yıl önce açıldı
    Jandarma Uzman Erbaş
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de müracaat edecektim ama fahri müfettiş arkadaşlarım bana çok uzun süre sıra bekleyeceğimi falan söyleyince vaz geçtim. Keşke bu sistem ilk çıktığında şartlarım uygun olaydı, her başvuranı (şartları uygunsa) aldılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.