Şimdi Ara

Falcaonun beşiktaş hayranı olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefonunda beşiktaş taraftar videoları doluydu.

zamanında beşiktaş taraftarına forma vermek isterken üzerine bozuk para atıldı.

iyi oyuncu yalan yok beşiktaşa gelse sevinirdim hayırlı olsun

buradada arkadaşlarına beşiktaş üçlüsünü izletiyor
    Haber Kartalı Extratwitter
    Haber Kartalı Extra
    https://twitter.com/HKextra/status/1168857493667233792?s=19

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 4 Eylül 2019; 23:29:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet dogustan besiktasliymis
  • İsterse Çanakkale Dardanelspor'lu olsun çok iyi topçu.GS yönetimi çok iyi iş çıkardı bizim Fikret Orman hala tatil yapsın
  • ______ Profesyolen insan hangi formayi giyerse o takımlıdır. Yalnız burada hayat emekli ikramiyesi olur iyi has topcu sozumuz yok saglikli ise sorun olmaz ya da...

______ " Geçtiğimiz haftaki Lyon maçı kadrosunda kart cezası nedeniyle yer almayan Falcao bu kez de Monaco tarafından sakatlığı sebep gösterilerek Ligue 1 ikinci hafta maçı olan Metz karşılaşması kadrosuna alınmadı. Yıldız forvetin son antrenmanda darbe aldığı ve bu yüzden kadroya alınmadığı belirtildi."

______ bu eski haberde olsa bu sezon 2019 Monaco da top oynadı mı sanırım oynamadı neden niçin ve son gun son son anda apartopar getirildi 2.nci bir Robin van Persie olayı yaşanıyor gibi geldi bana inşaallah yanılıyorum ülkemin dövizi kanatlı.
  • bu adam tribün hastası. ateşli tribünler önünde oynamayı seviyor. ama gs taraftarı fıs beklediğini bulamayacak

• :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merak etme, size 2-3 tane atınca inersiniz yine tribünden tanışırsınız falcao'yla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konuyu Beşiktaş bölümüne açsaydın iyiydi
  • Bu görüntüyü yaşayan birinin o taraftarla nasıl arası iyiyse tuhaf.
  • oo kral 2 senedir ortalıkta yoktun hoş geldin tekrar foruma, bjk yüceltmeli başlıkları açmaya tekrar ne zaman başlıyorsun? şampiyon olduğunuz zaman mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeasme

Konuyu Beşiktaş bölümüne açsaydın iyiydi
    Şimdi bunun gibi bir konuyu biz bjk bölümüne acsak direk Ban yeriz hocam. Seninde vardır bir mazin.

• Ahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhaahahahhaahahahahahahahah

• quote:

Orijinalden alıntı: Kara Kuzgun

Şimdi bunun gibi bir konuyu biz bjk bölümüne acsak direk Ban yeriz hocam. Seninde vardır bir mazin.

Alıntıları Göster
    Valla ben işim olmadığı sürece diğer takımların forumuna girmiyorum hocam.

Çünkü neredeyse açılan her konu tahrik amaçlı

• Babası da Siirt jetpalıymış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KOVA_ÇAĞI_KARTALI

______ Profesyolen insan hangi formayi giyerse o takımlıdır. Yalnız burada hayat emekli ikramiyesi olur iyi has topcu sozumuz yok saglikli ise sorun olmaz ya da...

______ " Geçtiğimiz haftaki Lyon maçı kadrosunda kart cezası nedeniyle yer almayan Falcao bu kez de Monaco tarafından sakatlığı sebep gösterilerek Ligue 1 ikinci hafta maçı olan Metz karşılaşması kadrosuna alınmadı. Yıldız forvetin son antrenmanda darbe aldığı ve bu yüzden kadroya alınmadığı belirtildi."

______ bu eski haberde olsa bu sezon 2019 Monaco da top oynadı mı sanırım oynamadı neden niçin ve son gun son son anda apartopar getirildi 2.nci bir Robin van Persie olayı yaşanıyor gibi geldi bana inşaallah yanılıyorum ülkemin dövizi kanatlı.
    Monaco yokuş yaptığı için çıkmadı maçlara. GS ile anlaşılmıştı, Abdurrahim Albayrakla fotoğrafı sızınca Monaco para istedi. Falcao da maçlara çıkmadı, ısrar edince de bonservissiz aldık.

• Falcao bizim ligde 20 golü geçemez diye düşünüyorum etrafındakilerin işine yarıyacaktır falcaoya çok sert ve focus oynıyacaklar sıradan forvetlere bile focus oluyorlar 1.77 boyuyla ezilir ama 20 ye yakın gol atar usta ayağıyla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-74F84D677

Falcao bizim ligde 20 golü geçemez diye düşünüyorum etrafındakilerin işine yarıyacaktır falcaoya çok sert ve focus oynıyacaklar sıradan forvetlere bile focus oluyorlar 1.77 boyuyla ezilir ama 20 ye yakın gol atar usta ayağıyla.
    20 gol atar mı atamaz mı?
  • rockerboy-h kullanıcısına yanıt
    En fazla 19 atar 20 atamaz bence ama babel ve feghouli çok gol atacaktır özellikle babel 15 golü bulur diye düşünüyorum falcao yanındakilere alan açacak herkes falcao fos çıktı dicektir ama yanındakileri oynattıklarını düşünmiyecektirler klasik Türk kafası :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4F3

bu adam tribün hastası. ateşli tribünler önünde oynamayı seviyor. ama gs taraftarı fıs beklediğini bulamayacak
    Hh. Nasil ugrasiyor konuma millet yazsin diye. Nasil tahrik icin cabaliyor. Millet sovsun ama konuma cok kisi yazsin raziyim kafasi. Yazik.

Daha pepenin maasini odeyemiyorsun, falcao konusu bile acma hakkin yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

Monaco yokuş yaptığı için çıkmadı maçlara. GS ile anlaşılmıştı, Abdurrahim Albayrakla fotoğrafı sızınca Monaco para istedi. Falcao da maçlara çıkmadı, ısrar edince de bonservissiz aldık.

Alıntıları Göster
    ______ Profesyonel bir davranış değil sadece konuşulup anlaşılmış diye algıladım imza atılmamış ise olmamalıydı hala Monaco fc'nin elemanı adamlar para verip almışlar tapu onlarda bana etik gelmedi. Yine de hayırlı olsun. yaşına göre $ kaçsa da Ülkenin çok güzel reklamı oldu 3 Ay tüm kanallarda gündem olduk ve olmaya devam edecek gibi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.