Şimdi Ara

Falken AS220 Pro tanıtıldı (Yeni Dört Mevsim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EUROALL SEASON AS220 PRO, 17 ila 21 inç arası çapları ve 35 ila 65 inç arası kesitleri kapsayan 46 farklı boyutta mevcuttur.

Falken AS220 Pro tanıtıldı (Yeni Dört Mevsim)falken tyre - official website
    Falken presents its new UHP all-season tyres – offering a ‘sporty driving experience’
    https://www.falkentyre.com/en/press/article/falken-euroall-season-as220-pro

https://www.falkentyre.com/en/press/article/falken-euroall-season-as220-pro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carsever -- 3 Ağustos 2023; 8:48:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Önceki desen yani as210'daki tam kışlık tipindeydi. Bunda yazı da göz önüne almışlar desende. Sizin Duster'daki incelemenizi izleyip Goodyear Eagle Sport 4 Mevsim almıştım 4 tane. Arka lastiklerde birkaç aydır kullanıyorum gayet memnunum. Önlere de bu ay içinde takacağım. Aracı satacak olursam ve Falken'in bu lastiği testlerde iyi sonuçlar alırsa yeni arabaya bundan alabilirim. Çünkü Goodyear da çok yazlık desenli. Her ne kadar şu ana kadar memnunsam da Eskişehir'de karda kullanmadım. Falken'in yeni deseni iyi görünüyor. Bakalım görelim inşallah hayırlısıyla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazın lastiğin yarısı, kışın yarısı işe yarayacak şekilde ilginç bir desen :)

• Hem daha "yazlık" gibi desenli, hem de performans odaklı model olmuş. Kış lastiği desenlerinin klasik aşınma-diş parçalanma kopma muhabbeti bi nebze giderilmiştir inşallah.

Zaten performansa oynaması da hamurun biraz daha sert olacağı anlamına geliyor gibi.

• Falken artık yeni çıkardığı lastiklerine 65 yanaktan yukarısını üretime dahil etmiyor. Ne yapalım artık as210'dan devam.

• Lastik fena değil gibi

Falken AS220 Pro tanıtıldı (Yeni Dört Mevsim)www.tyrereviews.com
    2023 All Season Tyre 35 Set Shootout - Tyre Reviews and Tests
    https://www.tyrereviews.com/Article/2023-All-Season-Tyre-35-Set-Shootout.htm
  • Ölçüler çok limiti. 205/50/17 yok :)
    Etiket değerleri kötü olmuş özellikle ses artmış

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alan varmı arkadaşlar? 225/45 veya 50 almayı düşünüyorum,f/p yüksek duruyor gibi autobild testine göre

• 16 inçi hor görmüşler.Falken AS220 Pro tanıtıldı (Yeni Dört Mevsim) 

• Bu lastiği alıp kullanan var mı? Tavsiye eder misiniz?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.