Bildirim
Fan çalışıp duruyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Temizledim derken macunuda yeniledin mi ?
Peki yüklü bir şey çalıştır 1080 video youtubeden sürekli çalışıyor ise normaldir. Arabadaki hararet 90 devirince fan açıyorsa buda o şekilde çalışır bazı laptoplarda standart düşük çalışır bazılarında sizinki gibi ara ara... -
quote:
Orijinalden alıntı: carso
Temizledim derken macunuda yeniledin mi ?
Peki yüklü bir şey çalıştır 1080 video youtubeden sürekli çalışıyor ise normaldir. Arabadaki hararet 90 devirince fan açıyorsa buda o şekilde çalışır bazı laptoplarda standart düşük çalışır bazılarında sizinki gibi ara ara...
Youtubeden videoya hiç gerek yok dostum. Stres test yapın baktınız cidden fan çalışmıyor aynı boyutlar da fan aramaya başlayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soporo -- 22 Ekim 2017; 20:41:17 > -
Tam olarak model iletirsen bana izmirdeymişsin yardımcı olmaya çalışırım. Elimde casper fanı da var ama bazı modellerde farklı tip oluyor emin oluruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X