Bildirim
FAN SORUNU
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
UP -
Fan tozlanmışdır dışarıya hava üflemekde zorlanıyordur..Temizlemeniz gerekebilir .. -
quote:
Orijinalden alıntı: nıggaa
Fan tozlanmışdır dışarıya hava üflemekde zorlanıyordur..Temizlemeniz gerekebilir ..
1 yıl oldu alalı. Haklısınız galiba. Ama SpeedFan'da fanları görmemesinin sorunu ne olabilir? -
aynı sorun bendede oldu ben şahsen önce elektrik supurgesi ile içini her delik olan noktadan temizledim sonrada bilgisayarı baslatıp fanı calıstırabilecek yukte bir program veya oyun actım fanın donus yonunde fön makinesini tuttum cıkan toza ınanamazsın ayrıca senn fanın kablolarındada temasızlık olabilir -
quote:
Orijinalden alıntı: da_boss
aynı sorun bendede oldu ben şahsen önce elektrik supurgesi ile içini her delik olan noktadan temizledim sonrada bilgisayarı baslatıp fanı calıstırabilecek yukte bir program veya oyun actım fanın donus yonunde fön makinesini tuttum cıkan toza ınanamazsın ayrıca senn fanın kablolarındada temasızlık olabilir
Deniyorum şimdi yazdığını :D -
quote:
Orijinalden alıntı: Cenabetin Dönüşü
quote:
aynı sorun bendede oldu ben şahsen önce elektrik supurgesi ile içini her delik olan noktadan temizledim sonrada bilgisayarı baslatıp fanı calıstırabilecek yukte bir program veya oyun actım fanın donus yonunde fön makinesini tuttum cıkan toza ınanamazsın ayrıca senn fanın kablolarındada temasızlık olabilir
Deniyorum şimdi yazdığını :D
hadi hayırlsı inşallah olur cok can sıkıcı bir durum -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Cenabetin Dönüşü
quote:
Deniyorum şimdi yazdığını :D
hadi hayırlsı inşallah olur cok can sıkıcı bir durum
Yok hiç toz moz çıkmadı :)
-
bende bildigin fan dıonmuyordu fön makinesini tutunca hızla donmeye basladı o zaman senin kablolarda temassızlık vardır belkide temizse şayet fan
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- windows fotoğraf görüntüleyicisi bu dosya biçimini desteklemediğinden veya en yeni
- sistem belirtilen yolu bulamıyor
- windows bu diske yüklenemez bu bilgisayarın donanımı bu diske önyükleme yapmayı desteklemeyebilir
- casper nirvana nb 15.6 driver
- monitör açılmıyor ışığı yanmıyor
- 0xc00007b hatası
- laptop menteşe tamiri
- internet hızlandırıcı
- ekran kartı resetleme
- bağlantı sıfırlandı hatası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X