Şimdi Ara

Fan ve Isınma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen gün Sony'nin yetkili mağazasına gittim ve oradaki yetkili bana yeni modellerin artık ısınmadığını ve fan problemi çıkarmadığını söyledi. Açıkçası benim inanasım gelmedi.(tecrübelerime dayanarak) Sonuçta her laptopun bir ısınma eşiği var, 1-2 yıl, bu Sony de olsa böyle, yapacak bir şey yok. Sizin bildiğiniz hiç ısınmayan ve fan problemi çıkarmayan laptop modeli var mı?

• Pazarlama stratejisi yapmislar sana :)

Bende teknosa ya gittigimde eleman yillarin blindik dandik markasi CASPER i bana ove ove bitiremedi daha 18 yasindaki eleman.Aldanma bunlara isinmayan notebook yoktur.Koskoca masaustune bile adamlar 6-7 tane fan koyuyor kucucuk seyin ici neden isinmasin hangi aklin hizmeti isinmaz diyor.
  • Neymiş efendim normal fanlardan daha büyükmüş de yeni teknolojiymiş de eski modellerdeki hatalar giderilmiş de... Diyecektim valla ''Abi iyi sıkıyosun'' diye.
  • Gerçekten yeni seriler eski f serileri gibi değil ama arkadaşlar.Bunlarla ilgili fan sorunu ısınma gibi geri dönüşler olmuyor.
  • yeni teknolojiler geldi doğru,fakat 1-2 yıl içinde hava çıkış deliklerinden mutlaka tozlar girecektir.kendi bilgisayarım eb4x1e modelini alalı 1.5 yıl oldu,o kadar temiz kullanmama ve hiç dışarı çıkarmama rağmen deli gibi ısınmaya başlamıştı.servis temizlemek için 70 TL para isteyince tanıdık bilgisayarcı arkadaşa götürdüm.adam bilgisayarı bir açtı işlemci fanının içinden toz yumağı çıkardı.termal macunu da yenilettim.işlemci fanını da yağladı.ilk günkü kadar memnunum şu anda.yani işin özü 1-2 yıl içinde toz girmesini engelleyecek bir teknoloji yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emir -- 4 Eylül 2012; 11:51:56 >
  • Evet ben de Emir'e katılıyorum. İsterseniz bilgisayarın ekranı kadar bir fan koyun yine de laptop ısınır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.