Şimdi Ara

Fanlar hızılanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar ASUS GL753VD (FX753VD) model dizüstün de yakın zamanda bir sorun başladı. dizüstü henüz oturum açılmamışken dahi uzun bir süre beklese fanlar hızlanıyor ve pc yavaşlıyor. bir kaç programla izledim sıcaklık 36-37lere indiği halde fanlar hızlı devam ediyor.. bazan aniden kapanıyor pc. işlemci yükü bazan dengesiz.. hatta fareyi hareket ettirince işlemci yükünün arttığını gördüm.Yeniden başlatıncada susmuyor fan .. ancak kapatıp açarsam tamamen o zaman normale dönüyor. ama belirli bir süre.. sonra yine aynı. ne olaki sizce ?

Fanlar hızılanıyor

Fanlar hızılanıyor

• Termal macun ne zaman yenilenmişti en son? Vakti gelmiş olabilir. Bilgisayarda virüs olabilir taratın. Ekran kartı sürücülerinde sorun olabilir Ddu ile kaldırıp tekrar yükleyin.

• 1 yıl oldu sanırım.. fakat ısı yükselmiyor ama yinde yaparım.. ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara_alper -- 15 Ocak 2023; 1:31:38 >
  • Termal macunu 300tl lik bir marka ile yeniledim. Pili söktüm zaten şarj etmiyordu artık kapanmıyor ..besleme katında sorun vardı zaten. Sanırım oralardan yine sıkıntı galiba ..CAT S61 kullanıyorum bir iki foto çektim ..anormal ısınan yer yok. Bu resimleri çektiğimde fanlar yaklaşık 5 dk. deli gibi çalıştı.. o süre içerisinde ulaşılan en yüksek sıcaklık bu. o ısınan yerde kuzey mi güney mi ne köprüsü sanırım.. CPU ve GPU buz..

Fanlar hızılanıyor

Fanlar hızılanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara_alper -- 23 Ocak 2023; 23:36:18 >

• Size belki saçma gelebilir ama virüs kaynaklı olabilir. AV ile virüs taraması yapmadıysanız tarama yapın bence. Aklıma başka bir ihtimal gelmiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.