Bildirim
Fansız Açık Kasa Mı Fanlı Kapalı Kasa Mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yeterli fan varsa kasa sıcaklığın ortam sıcaklığına yakın olur kasa açık kasa kapalı çok fark etmez ama yaz aylarında klima yoksa genelde kapak açık kullanıyorlar. Daha üst soğutma istiyorsan sıvı soğutmaya yönelmelisin. -
Haklisiniz hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
benim sistemimde ekran kartı için yan kapak açık, cpu için egzos fanı + yan kapak açık faydalı oluyor. yan kapak açık kasa zeminde ise çok toz oluyor. ancak en iyi sogutma bu şekilde sağlanıyor. PSU nun konumu ve biçimi de önemli -
aynısı benim için de geçerli...quote:
Orijinalden alıntı: CRhackSH
benim sistemimde ekran kartı için yan kapak açık, cpu için egzos fanı + yan kapak açık faydalı oluyor. yan kapak açık kasa zeminde ise çok toz oluyor. ancak en iyi sogutma bu şekilde sağlanıyor. PSU nun konumu ve biçimi de önemli
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X