Şimdi Ara

Fantastik Kitap Çalışmalarına Başladım Bir Uğrayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun zamandır kitap konusu arıyordum. Sonunda bir fantastik seri yazmaya karar verdim ama biraz farklįolacak kendi yarattığım fantastik dünyayla bizim dünyamızın geleceğinden gelen uzaydaki insan kolonileri karşılacak seri yapmayı düşünüyorum. Sizce farklı bir şey olmuş mu piyasadaki diğer kitaolara benzemesin istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güzel olur da iş sadece bununla bitmiyor. Irklar, diller, tarihler, mekânlar, karakterler, kurgu vs.. Ayrıca dilin kullanımı da çok önemli.
    Ayrıca reklam da lâzım.

Ayrıca şunu da atayım:http://haber.star.com.tr/kultur-sanat/muthis-bir-fantastik-roman-3b-dogunun-yedi-muhafizi/haber-754539

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhafız. -- 29 Ağustos 2015; 20:56:21 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer kendi hayal gücünü kullanırsan zaten farklı bir şey çıkacaktır ortaya.
  • Daha yeni başladım çalışmaya ama haritayı ve ırkları oluşturdum. Irkları oluştururken bir sürü mitolojiyi çalışıp kendimce özgün yaptım. Diğerlerini de çalışacağım inşallah ama korkum o kadar uğraşıp Türkiyede yerli fantastik eserlere olan bakıştan dolayı emeğimin karşılığını alamamam

• quote:

Orijinalden alıntı: tennantwho

Daha yeni başladım çalışmaya ama haritayı ve ırkları oluşturdum. Irkları oluştururken bir sürü mitolojiyi çalışıp kendimce özgün yaptım. Diğerlerini de çalışacağım inşallah ama korkum o kadar uğraşıp Türkiyede yerli fantastik eserlere olan bakıştan dolayı emeğimin karşılığını alamamam

Ben de yerle fantastik eserlere ön yargılı bakıyorum.. Zaten bizim edebiyatımızda fazla fantastik eser yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arbores kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.