Şimdi Ara

Far ampulü tavsiye h1-h3-h7

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar aracımın far ampullerini yenileyecegim . Suanda üstünde Xenon var . Bazı ustalar xenonu kaldır modası gecti led taktir gibi seyler söyledi . Sizin yorumlarınızi alabilir miyim . Xenon veya led icin en guzel kaliteli ışığı veren markaları da paylaşırsanız sevinirim .
     Far ampulü tavsiye h1-h3-h7

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Far Ampulü Tavsiyesi: H1-H3-H7 Arasındaki Farklar

Far ampulü seçimi, gece görüşünü optimize etmek ve güvenliği artırmak için çok önemlidir. En iyi H1, H3 ve H7 far ampullerini anlamana ve ihtiyaçlarına en uygun olanı seçmene yardımcı olmak için buradayız.

H1 Ampul Tavsiyesi

H1 ampuller, uzun huzme farları olarak bilinir ve uzun mesafelerde daha iyi görüş sağlar. En iyi H1 ampulü seçerken, yüksek lümen çıkışına ve beyaz veya sarı gibi tercihlerine uygun renk sıcaklığına bakmalısın.

H3 Ampul Tavsiyesi

H3 ampuller, sis farları ve viraj lambaları gibi özel uygulamalarda yaygın olarak kullanılır. Geniş açılı bir ışık yayarlar ve görüşü iyileştirmek için mükemmeldir. En iyi H3 ampulü ararken, su geçirmezlik derecesi ve uzun ömür gibi dayanıklılık özelliklerini göz önünde bulundurmalısın.

H7 Ampul Tavsiyesi

H7 ampuller, kısa huzme farları olarak kullanılır ve karanlıkta net bir görüş sağlar. En iyi H7 ampulünü seçerken, yüksek ışık yoğunluğu ve uygun ışın deseni aramalısın. Beyaz veya sarı ampuller arasından renk sıcaklığı tercihine göre seçim yapabilirsin.

H1 ile H3 Arasındaki Fark

H1 ve H3 ampulleri farklı amaçlar için kullanılır. H1 ampulleri, daha uzun mesafeler için uzun huzme farlarıdır, H3 ampulleri ise sis farları ve viraj lambaları gibi yakın alan aydınlatması için özel uygulamalarda kullanılır.

En İyi H1 Ampul

En iyi H1 ampulü, yüksek lümen çıkışı, beyaz veya sarı renk sıcaklığı seçeneği ve uzun ömür gibi faktörleri göz önünde bulundurarak belirlenir. Osram Night Breaker Laser, Philips X-tremeVision ve PIAA Sport gibi markalar bu kategoride popüler seçimdir.

Far ampulü seçerken, araç modeline, kişisel tercihlerine ve bütçene uygun seçenekleri dikkatlice değerlendirmelisin. Yukarıdaki bilgilerle, ihtiyaçlarına en uygun H1, H3 veya H7 far ampulünü seçebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Aliexpress de güzel ledler var onlardan temin edin bence.
  • Ledler çok başarılı. Farlarınız mercekli olduğu için karşıdan geleni de rahatsız etmeyeceklerdir. Aliexpress'te güzel Lumen değerlerine sahip olanlar var. Hem ilk çalıştırmadan itibaren tam güç ve net renk, hem uzun ömür.
  • Arkadaslar tavsiyeler icin tesekkurler . Xenon çöp sanırım ☺️Aliexpressden daha once de sipariş vermiştim oradan söyleyebilirim . onerebileceginiz marka model var mi biraz acemiyim bu Konuda kbakmayin :)

• Peki merceksiz halojen (H7) farlı focusa kısalar için H7 LED önerir misiniz?
    Merceksiz ve halojen için dizayn edilmiş farın LED ışığını çok dağıtacağı ve bir işe yaramayacağı söyleniyor .

Ne dersiniz ?

Not: araba yeni model. %130 fazla ışık veren Philips extreme vision ampul var. Vallahi kandil gibi aydınlatıyor. Bazen ekrandan kontrol ediyorum far açık mıydı diye o kadar kötü..
  • quote:

Orijinalden alıntı: x-rayted

Peki merceksiz halojen (H7) farlı focusa kısalar için H7 LED önerir misiniz?
    Merceksiz ve halojen için dizayn edilmiş farın LED ışığını çok dağıtacağı ve bir işe yaramayacağı söyleniyor .

Ne dersiniz ?

Not: araba yeni model. %130 fazla ışık veren Philips extreme vision ampul var. Vallahi kandil gibi aydınlatıyor. Bazen ekrandan kontrol ediyorum far açık mıydı diye o kadar kötü..

Bende de Xtreme 130+ var ve gayet memnunum hocam. Farlar oxidize olmuş olmasın?
  • Exit to DOS kullanıcısına yanıt
    AliExpress'te bunu buldum nasıl sizce
    http://www.aliexpress.com/item/32684222030/32684222030.html

• Bu ürünü tavsiye ederim bir tanıdığım kullanıyor aydınlatmasından memnun bayağı.

link
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armin van Buuren*

quote:

Orijinalden alıntı: x-rayted

Peki merceksiz halojen (H7) farlı focusa kısalar için H7 LED önerir misiniz?

Ne dersiniz ?

Bende de Xtreme 130+ var ve gayet memnunum hocam. Farlar oxidize olmuş olmasın?

yok değildir de. far ayarı mı bozuk acaba bir araba baktırmak lazım belki de.
  • bu ledler neden bana sağlıklı gelmiyor kısa devre yaptırıp arabayı yakacak hissi uyandırıyor her almaya kalktığımda
  • Arkadaslar bugun oto elektricikye gittim benim farlar mercek oldugu icin led olmaz kesinlikle Xenon dedi . Sadece uzunlara led alırsın simsek etkisi yaratıyor dedi iyice kafam karıştı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.