Şimdi Ara

Far Cry 4 Türkçe Yaması Yayınlandı (07.01.2015) (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
413
Cevap
18
Favori
48.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: feriox

quote:

Orijinalden alıntı: BenGelldim

quote:

Orijinalden alıntı: rohanlı06

yama için sağolasın epey kastın ve kısa sürede çıkardın benim bi sorum olacak belki çözümü biliyorsundur oyunu ilk kez kurdum ve reloaded 1,06 update tide yükledim oyun açılmasında türkçe yamada sıkıntı yok ama sıkıntı konuşan karakterlerin ağızları oynamıyor ağızları hareket etmeden konuşuyo buda ister istemez göze batıyor :) bunun bildiğin çözümü varmı

o dediğin sadece ana karakter haricinde yani mesala bizim güvenli evlerimizde ekstra görev verenler felan yapıyor. O oyunun koymadığı bir özellik :) Ona yapacak bir şey yok. Ama onu bende farkettim baya komik :)

Oyun'un orijinal halinde öyle değil maalesef. Yani aslında karakterler konuşurken dudakları oynuyor Türkçe yamadan sonra oluşuyor bu durum.

Oyunun korsan olması hocam bunun sebebi. Orjinalde böyle bir sorun yok. En temizi updateni tazele yada oyunu bir sıfırdan kur.

• Emeğe saygı. Tebrik ederim.
  • Hocam eline,koluna emeğine sağlık.Tebrik ediyorum kısa sürede bitirdiniz herzaman ki gibi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: feriox

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rohanlı06

yama için sağolasın epey kastın ve kısa sürede çıkardın benim bi sorum olacak belki çözümü biliyorsundur oyunu ilk kez kurdum ve reloaded 1,06 update tide yükledim oyun açılmasında türkçe yamada sıkıntı yok ama sıkıntı konuşan karakterlerin ağızları oynamıyor ağızları hareket etmeden konuşuyo buda ister istemez göze batıyor :) bunun bildiğin çözümü varmı

o dediğin sadece ana karakter haricinde yani mesala bizim güvenli evlerimizde ekstra görev verenler felan yapıyor. O oyunun koymadığı bir özellik :) Ona yapacak bir şey yok. Ama onu bende farkettim baya komik :)

Oyun'un orijinal halinde öyle değil maalesef. Yani aslında karakterler konuşurken dudakları oynuyor Türkçe yamadan sonra oluşuyor bu durum.

Oyunun korsan olması hocam bunun sebebi. Orjinalde böyle bir sorun yok. En temizi updateni tazele yada oyunu bir sıfırdan kur.

Oyunum orijinal ve tüm güncellemeleri yapılmıştı.
    Ekleme : Gold sürümüne sahip olduğum için olabilir belki extradan Hurk'un görevleri var oyunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feriox -- 11 Ocak 2015; 0:28:44 >

• yamayı hazırlayanın eline sağlık on numara çeviri olmuş ayrıca ubisofta türkçe özel karakter desteği konusunda da teşekkür etmekte fayda var
  • Emeğine eline sağlık v 1.6 ile uyumlu heralde değilmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yemin ederim sevinçten ağlıcam. Diyodum yaza anca çıkar türkçe yama üniversite tatil olunca oynarım diye sayenizde yarı tatilde bitircem. helal olsun çok hızlısınız.
  • isteyenler için tarama sonuçlarıdırhttps://www.virustotal.com/tr/file/4732630f0a1b9f7a808e62be74e46961437c6e7247fc87eb9903b3c5fe9bc04e/analysis/1420916354/

elinize sağlık bende şimdi far cry 4'ü baştan kuruyorum bu sefer dehşet olacak
  • hocam elinize, emeğinize sağlık
  • hocam eline koluna sağlık.. helal olsun..
  • ellerinize sağlık . gelecek projenin tek başına zor ama grupla kolay olacağını düşündüğüm ısrarla tr yamasını beklediğim dragon age inqusition olmasını isterim . sitenizde isteklere yazamadım buraya yazıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emiLL

ellerinize sağlık . gelecek projenin tek başına zor ama grupla kolay olacağını düşündüğüm ısrarla tr yamasını beklediğim dragon age inqusition olmasını isterim . sitenizde isteklere yazamadım buraya yazıyorum

Hocam isteklere göre bir yamaya başladım ama oradan bakıyorum isteklere. Ayrıca grupça bir çeviriye anca bir kaç bağımsız çevirmen arkadaş yardım etmek isterse girerim. Yoksa grup siteleri bu işe çok değişik bir zihniyetle bakıyorlar, hiç çekemem. Ama elimdeki işlerden sonra dosyalarına ulaşabilirsem yapabildiğim kadarını yaparım. Sonuçta kalanınıda birileri çevirir zahar. Sonuçta %50 lik bir yama hiç yoktan iyidir diye düşünüyorum.
  • Merhaba,

Hocam öncelikle seni tebrik ediyorum. Tek başına, bu kadar hızlı bir şekilde bu yamayı bitirmen büyük bir başarı.

Çeviri de güzel, yalnız benim sana bir tavsiyem olacak. De ve ki eklerini biraz çalışman gerekiyor. Ayrı veya bitişik yazımı konusunda çok hata mevcut. Onları da düzeltirsen çok iyi olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoRaCe

Merhaba,

Hocam öncelikle seni tebrik ediyorum. Tek başına, bu kadar hızlı bir şekilde bu yamayı bitirmen büyük bir başarı.

Çeviri de güzel, yalnız benim sana bir tavsiyem olacak. De ve ki eklerini biraz çalışman gerekiyor. Ayrı veya bitişik yazımı konusunda çok hata mevcut. Onları da düzeltirsen çok iyi olacak

Öncelikle yorum sonrasında tavsiye için çok teşekkürler.
    Valla elimden geldiğince her ki eki çıkan kelimeyi Türk Dil Kurumunun sitesine bakarak yapmaya çalışıyorum artık :) Umarım diğer yamalarım dahil bununda güncel halinde bu sorunuda aşacağım :D

• bana acilen belgeler/my games/Far Cry 4 klasörünün içindeki dosyalar lazım arkadaşlar, yanlışlıkla silmişim oyun açılmıyor, yardımcı olabilir misiniz lütfen
  • teşekkürler
  • Çıkması iyi oldu hikayeden birşey anlanmazdı.
  • Süper çalışma, ayrıca tek başına ve çok hızlı yapman takdire şayan..
    Çalışmalarının devamını bekliyoruz.
  • eline sağlık hocam yamayı indirdim ve kurdum sorunsuz çalışıyor

@BenGelldim
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.