Şimdi Ara

Far Cry 4 Türkçe Yaması Yayınlandı (07.01.2015) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
413
Cevap
18
Favori
48.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: denizkatar

Tebrik ederim. GTA V PC için çıktığında da bir yama bekliyorum sizden

GTA V i TechnoGame tamamladı.
  • Başarılarının devamını dilerim arkadaşım. Yalnız yamayı denemedim, sen ana konuda yamayı denediğin farcry 4 sürümlerini paylaşırsan hem oyunu alacaklara hem de malum yerlerden edinecek arkadaşlara yol gösterirsin.

Türkçe yama kurarken oyunun sürümü fark ediyor mu ? gibi karşılaşılan sorunlar ile ilgili de bir şeyler ekleyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taptazesut

Başarılarının devamını dilerim arkadaşım. Yalnız yamayı denemedim, sen ana konuda yamayı denediğin farcry 4 sürümlerini paylaşırsan hem oyunu alacaklara hem de malum yerlerden edinecek arkadaşlara yol gösterirsin.

Türkçe yama kurarken oyunun sürümü fark ediyor mu ? gibi karşılaşılan sorunlar ile ilgili de bir şeyler ekleyebilirsin.

Oyunu ben orjinalde kullanıyorum ama yamayı her versiyonda denedik. Onun için o konuda açıklama yapmadım.
  • Yama için teşekkürler. Emeğine sağlık.İyi çalışmalar.
  • Eline koluna sağlık.Harika olmuş.
  • Güncel sürüm ile kullanılıyor Emeğinize, elinize sağlık.
  • Denemedim ama karşılıksız böyle bişeyi sunup, insanlara keyif alarak oyunu oynatman cidden büyük fedakârlık.. Eline, emeğine sağlık.
  • Şu hatanın çözümünü bilen var mı?.yamayı kurduğumda oyuna girmiyor windows pencere siyah ekranda kalıyor....Gibbed.Dunia2.Unpack çalışmayı durdurdu diyor...Yamayı kaldırınca giriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: vollkan59

Şu hatanın çözümünü bilen var mı?.yamayı kurduğumda oyuna girmiyor windows pencere siyah ekranda kalıyor....Gibbed.Dunia2.Unpack çalışmayı durdurdu diyor...Yamayı kaldırınca giriyor.

Arkadaşlar yorum yapan herkese teşekkürler.

Dostum sana gelincede o uyarı Patch dosyasının bozuk olduğunu söylüyor. Beni faceden ekle ben kurayım sana yamayı
    https://www.facebook.com/taner.saydam.10

• Yama için teşekkürler.
  • Elinize sağlık
  • Taner arkadaşlık isteği gönderdim...
  • orjinal oyun da sorun çıkartıyormu ? :)
  • Yama için çok teşekkürler.Eline, emeğine sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trsayko

orjinal oyun da sorun çıkartıyormu ? :)

Oyun orjinale uyumlu.
  • Çok sağolsun benim bilgisayara bağlanıp çözdü sorunu,manuel kurulum yaptı.Kendisine çok çok teşekkür ederim.

eDİT : Birda ufak bir sürpriz söyledi kendisi bu da beni çok sevindirdi Kendisi söyleyecektir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 9 Ocak 2015; 23:32:23 >
  • yama için sağolasın epey kastın ve kısa sürede çıkardın benim bi sorum olacak belki çözümü biliyorsundur oyunu ilk kez kurdum ve reloaded 1,06 update tide yükledim oyun açılmasında türkçe yamada sıkıntı yok ama sıkıntı konuşan karakterlerin ağızları oynamıyor ağızları hareket etmeden konuşuyo buda ister istemez göze batıyor :) bunun bildiğin çözümü varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: rohanlı06

yama için sağolasın epey kastın ve kısa sürede çıkardın benim bi sorum olacak belki çözümü biliyorsundur oyunu ilk kez kurdum ve reloaded 1,06 update tide yükledim oyun açılmasında türkçe yamada sıkıntı yok ama sıkıntı konuşan karakterlerin ağızları oynamıyor ağızları hareket etmeden konuşuyo buda ister istemez göze batıyor :) bunun bildiğin çözümü varmı

o dediğin sadece ana karakter haricinde yani mesala bizim güvenli evlerimizde ekstra görev verenler felan yapıyor. O oyunun koymadığı bir özellik :) Ona yapacak bir şey yok. Ama onu bende farkettim baya komik :)
  • Eline emeğine sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BenGelldim

quote:

Orijinalden alıntı: rohanlı06

yama için sağolasın epey kastın ve kısa sürede çıkardın benim bi sorum olacak belki çözümü biliyorsundur oyunu ilk kez kurdum ve reloaded 1,06 update tide yükledim oyun açılmasında türkçe yamada sıkıntı yok ama sıkıntı konuşan karakterlerin ağızları oynamıyor ağızları hareket etmeden konuşuyo buda ister istemez göze batıyor :) bunun bildiğin çözümü varmı

o dediğin sadece ana karakter haricinde yani mesala bizim güvenli evlerimizde ekstra görev verenler felan yapıyor. O oyunun koymadığı bir özellik :) Ona yapacak bir şey yok. Ama onu bende farkettim baya komik :)

Oyun'un orijinal halinde öyle değil maalesef. Yani aslında karakterler konuşurken dudakları oynuyor Türkçe yamadan sonra oluşuyor bu durum.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.