Şimdi Ara

Far Cry 4 Türkçe Yaması Yayınlandı (07.01.2015) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
413
Cevap
18
Favori
48.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BenGelldim

Babanın mektuplarıda bitti arkadaşlar :)
    Testide tamamladım.
    Son bir kaç incelemeden sonra yamayı 1-2 gün içerisinde Allahın izniyle sizle buluşturacağım.

Eline sağlık hocam valla yama için oyuna başlamadım dağda bayırda gezip duruyorum
  • NOTLARIN ÇOĞUNU ÇEVİRMEDİM DERKEN
    %100 çevirilmemiş o zaman. Ellerine sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockstargame63

NOTLARIN ÇOĞUNU ÇEVİRMEDİM DERKEN
    %100 çevirilmemiş o zaman. Ellerine sağlık

250 ye yakın not ver ve neredyese hiç kısa olanı yok. Artık onlarsız oynayı verin şimdilik.
  • Sonradan okuyabileceğimiz, hikayeye direk etkisi olmayan şeyler sonraya kalabilir. Sabırsızlıkla bekliyorum.

Tavsiye olarak da bomba vs kısmında pişin yazıyor. Onu hazırlamak gibi bir kelime ile değiştirirseniz daha iyi olur kanaatindeyim. Emeğinizi takdir ettim, çeviri kolay bir iş değil ve oyunu bitirdikten sonra daha ne kadar oynayacaksınız onu da düşünüp bu kadar kısa sürede olabilecek ufak hataları görmemenizi tavsiye ederim.
  • yamayı çıkarın artık lütfen oyunu biran önce türkçe oynamak istiyorum bugün çıksa ne güzel olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

Sonradan okuyabileceğimiz, hikayeye direk etkisi olmayan şeyler sonraya kalabilir. Sabırsızlıkla bekliyorum.

Tavsiye olarak da bomba vs kısmında pişin yazıyor. Onu hazırlamak gibi bir kelime ile değiştirirseniz daha iyi olur kanaatindeyim. Emeğinizi takdir ettim, çeviri kolay bir iş değil ve oyunu bitirdikten sonra daha ne kadar oynayacaksınız onu da düşünüp bu kadar kısa sürede olabilecek ufak hataları görmemenizi tavsiye ederim.

onları değiştirdim :) onlar ilk baştaki ufak hatalardı. Şuan dosya boyutunu minumuma indirmeye çalışıyoruz çünkü 2gb. Maalesef bir çok sıkıştırma yöntemi en fazla 1gb a kadar sıkıştırdı.
  • İyi ihtimalle 2 saatte 1GB upload edilir. İşiniz zor. Hocam meraktan(biraz da bilmediğimden) soruyorum, metin belgesi gibi bir şekilde paylaşıp sonra onu ufak değişikliklerle kullanılabilir hale getirebilir miyiz? Sıkıştırılsa bile hem size hem indirenlere daha uzun sürer gibime geliyor.
  • quote:

İyi ihtimalle 2 saatte 1GB upload edilir. İşiniz zor. Hocam meraktan(biraz da bilmediğimden) soruyorum, metin belgesi gibi bir şekilde paylaşıp sonra onu ufak değişikliklerle kullanılabilir hale getirebilir miyiz? Sıkıştırılsa bile hem size hem indirenlere daha uzun sürer gibime geliyor.

Programını paylaşabilirim, bu şekilde kendi pcnizde hem açıp kapatabilir hemde üzerinde düzeltme yapabilirsiniz.
  • Hocam peki bu programını kullanması falan kolay mı? Yani siz çevirileri metin belgesi olarak atsanız biz sadece kopyala yapıştır yapıp çeviri işini daha az veri kullanarak halledebilir miyiz?
  • quote:

Hocam peki bu programını kullanması falan kolay mı? Yani siz çevirileri metin belgesi olarak atsanız biz sadece kopyala yapıştır yapıp çeviri işini daha az veri kullanarak halledebilir miyiz?

Kurulum bir kaç gün sürecek. Ben birazdan bunu programla nasıl entegre edeceğinize dair bir uzun metin hazırlayacağım.Oradan adımları takip ederek, direk dil dosyasını sizin oyuna gömebilirsiniz.
  • Arkadaşlar kurulumda ufak bir sorun yaşadık, dosya boyutu düşmüyor ama sizler için manuel kurulum yapabileceğiniz bir rehber hazırladım. İlk sayfadan konuya ulaşıp yamayı kendiniz entegre edebilirsiniz. İnş bir kaç gün içerisine biz bu sorunu çözüp program olarak sunacağız.
  • Ellerinize sağlık dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Videolu kurulum yapsaniz olmaz mi

• quote:

Orijinalden alıntı: the_executioner_

Videolu kurulum yapsaniz olmaz mi

Yapamayan varsa faceden eklesin. Team ile bağlanıp yapayım.
    https://www.facebook.com/taner.saydam.10
  • quote:

quote:

Hocam 3. Seriyi yeni bitirdim 4. Seri için Turkce yama beklerken bu konuyu gördüm Allah razi olsun oyunu indirip hemen oynicam

• quote:

quote:

quote:

Hocam 3. Seriyi yeni bitirdim 4. Seri için Turkce yama beklerken bu konuyu gördüm Allah razi olsun oyunu indirip hemen oynicam

Est yapamazsan faceden ekle yardımcı olayım :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Est yapamazsan faceden ekle yardımcı olayım :)

Saolun hocam tekrardan

• Helal olsun
  • ilk kez popüler oyunun türkçe yaması erken çıktı gerçi yine popüler çeviri ekiplerine kalsa oyalarlardı ya neyse
  • Yamayı kurdum ve oyuna tekrardan giriştim anlayarak oynamak bambaşka eline, gözlerine, emeğine sağlık, tek başına bu kadar büyük bir çeviriyi bu kadar kısa zamanda yapabilmen takdiri hakediyor.
    Yamayı ekledikten sonra gördüğüm ufak bir ayrıntı oldu. Oyun esnasında bizle konuşan yerel halk dudakları kıpırdamadan konuşuyor
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.