Şimdi Ara

Far Cry 4 Türkçe Yaması Yayınlandı (07.01.2015) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
413
Cevap
18
Favori
48.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • haydi hayırlısı bir şey kalmamış emeğine sağlık.
  • Helal olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal olsun başından beri takip ediyordum çok iyi çalışma ürünü
  • Bunu eleştiri değil bir öneri olarak alın derim.

Tek başınıza bu denli bir oyunu hızlı çevirmek '' çeviri'' kalitesi bakımından sorunlar yaratır.

Yinede başarılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: # Ace #

Bunu eleştiri değil bir öneri olarak alın derim.

Tek başınıza bu denli bir oyunu hızlı çevirmek '' çeviri'' kalitesi bakımından sorunlar yaratır.

Yinede başarılar.

Yamayı denemeden, yada oynamadan böyle bir yorum yapmak hoş değil kardeşim.
    Ben yayınlayınca denersin, ozaman seve seve eleştirilerini dinlerim.
  • şahsen ben çalışmalarından genel anlamda çok memnunum. yani hiç olmayacak yamaya ya da yamayı seneye yayan bir ekipten yama geleceğine böyle oyunu anlayabileceğimiz kapasite de hızlı bir yamanın gelmesi bence elbette evladır.

yalnız senden tek ricam lütfen eğlence kelimesini eylence diye çevirme rica ediyorum. bir kaç çevirinde denk geldi acayip rahatsız ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zero Limit

şahsen ben çalışmalarından genel anlamda çok memnunum. yani hiç olmayacak yamaya ya da yamayı seneye yayan bir ekipten yama geleceğine böyle oyunu anlayabileceğimiz kapasite de hızlı bir yamanın gelmesi bence elbette evladır.

yalnız senden tek ricam lütfen eğlence kelimesini eylence diye çevirme rica ediyorum. bir kaç çevirinde denk geldi acayip rahatsız ediyor

Yok yok onu artık düzelttim :)
  • # Ace # kullanıcısına yanıt
    Ortaya konan işin kalitesini görmeden garip bir yorum olmuş
  • Bravo dostum tebrik ederim kendilerini çeviri olarak gören malum site utansın kendinden

• Yorumlar için çok teşekkürler arkadaşlar. Ben artık teste geri döneyim :)
  • Ellerinize sağlık. Çeviriye devam edip geri kalan kısımlarına turkcelestirip paylaşırsanız umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emiLL

Ellerinize sağlık. Çeviriye devam edip geri kalan kısımlarına turkcelestirip paylaşırsanız umarım.

bu versiyonu yayınladıktan sonra onları çevirmeye devam edeceğim.
  • Kolay gelsin kardeş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal olsun size kolay iş değil gerçekten.

• Babanın mektuplarıda bitti arkadaşlar :)
    Testide tamamladım.
    Son bir kaç incelemeden sonra yamayı 1-2 gün içerisinde Allahın izniyle sizle buluşturacağım.
  • Babanın mektupları dediğin şu ilk sayfadaki Mektuplar: %5 olan kısım mı?.Oyun bende var ama daha bakmadım.Seni bekliyorum:) Bu arada gece 3 olmuş hala çalışıyorsun hakkın ödenmez...
  • quote:

Orijinalden alıntı: vollkan59

Babanın mektupları dediğin şu ilk sayfadaki Mektuplar: %5 olan kısım mı?.Oyun bende var ama daha bakmadım.Seni bekliyorum:) Bu arada gece 3 olmuş hala çalışıyorsun hakkın ödenmez...

Günlük en aşağı 8saat çeviri yapıyorum :) Yoksa bu kadar hızlı bitmezdi.

Babanın mektupları dediğim evet o %5lik kısım. Zaten toplamda 20 yada 30 tane. Ana hikaye için çok önemliydi o yüzden çevirdim.
  • Ve hala nankör geliyor bazıları,yazık gerçekten...Önceden yazdığım gibi eskiden böyle oyunlara ara ki Türkçe bulasın...Sizlerin sayesinde oyun zevkimiz en az ikiye katlanıyor,teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: vollkan59

Ve hala nankör geliyor bazıları,yazık gerçekten...Önceden yazdığım gibi eskiden böyle oyunlara ara ki Türkçe bulasın...Sizlerin sayesinde oyun zevkimiz en az ikiye katlanıyor,teşekkürler...

Ben teşekkür ederim :) Umarım yamayı da beğenirsiniz ve keyifle oynarsınız.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.