Şimdi Ara

Far Cry 4 Türkçe Yaması Yayınlandı (07.01.2015) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
413
Cevap
18
Favori
48.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EMEĞE SAYGI İÇİN YORUM OLARAK MÜKEMMEL OLMUŞ.
  • Merhaba
    Oyunun kurulumunu winrar halinde hazırladım.

http://www.mediafire.com/download/1c3cit9ri7w8ka6/farcry_4_türkçe_yama.exe

Oyunun kurulu olduğu yerde data_win32 klasörünü seçip yükleme yapın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yuh ya ne ara çevirdiniz helal olsun yemin ederim elleri öpülecek adamlarsınız.
    demekki bu kadar sürede çevirilebiliyormuş hemde 2 kişi.
    notları felan çok iyi yapmışsınız çevirmeyerek.gerekte yok bence.
    birde şu dragon age e el atsanız diyorum 100 saat kadar oynadım inanılmaz zevkli bir oyun niyetiniz varsa askıya alır sıfırdan başlarım.
  • Maşallah kardeşlerime helal olsun. :)
  • Oyunda sorun var. Öldükten sonra siyah ekran geliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • helal olsun valla bu kadar kısa sürede diğer siteler biraz örnek alsın acaba sıradaki çalışmanız nedir
  • Yorum yapan tüm arkadaşlara cnaı gönülden saygılar.

Kurulum halini şuan hazırlıyoruz onun haricinde biri oyundan atma probleminden bahsetmiş, ölünce ekran kararıyor diye. Muhtemelen updatesinde yada yaptığı bir işlemde yanlışlık olabilir. Çünkü dün yaklaşık 7 kişiye kendim kurdum ve test ettim bu sorunla kaşılaşmadım. Yinede faceden eklerseniz sorunlar için yardımcı olurum. İyi oyunlar :)
  • Yamayı Setup olarak yayınladım arkadaşlar. İlk sayfadan linki bulabilirsiniz. Ayrıca kurulum 25-30dk sürebilir, bitene kadar programı kapatmayın
  • İlk gelen kurulumla yaptım. Allah razı olsun gerçekten bu kadar sürede böyle bir oyunu Türkçeye çevirmek kolay iş degil.Şuan sorunsuz oynuyorum.Sayenizde sıfırdan tekrar başladım :). Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Section8

İlk gelen kurulumla yaptım. Allah razı olsun gerçekten bu kadar sürede böyle bir oyunu Türkçeye çevirmek kolay iş degil.Şuan sorunsuz oynuyorum.Sayenizde sıfırdan tekrar başladım :). Teşekkürler.

Ne demek rica ederim :) Umarım yamadan memnunsundur :)
  • Şu an indirdim, kuruyorum. Teşekkürler.

Edit: 5 dakikada kuruldu yama ve sorunsuz çalışıyor sanırım. Biraz oyuna girdim baktım. Tekrar teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freqX -- 8 Ocak 2015; 17:15:09 >
  • Oyun bende yok ama emege saygi icin yorum atma geregi duydum.Tesekkurler ceviri icin.Basarilarinizin devamini diliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi Bismillah.İndiriyorum yamayı,Oyunumuza başlayalım artık ,setupu bekledim,çok sağol

Edit yama kurulumunda Gibbed.Dunia2.Unpack çalışmayı durdurdu hatası alıyorum.Windows programı kapatacak diyor tamam dediğimde yama kurulumu devam ediyor tamamlıyorum.Oyuna girmeye çalıştığımda windows penceresi şeklinde siyah ekranda kalıp oyuna geçmiyor.Oyun orjinal...Görev yöneticisinden baktığımda yanıt vermiyor diyor...Yamayı kaldırdığımda oyun normal açıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 8 Ocak 2015; 20:24:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vollkan59

Hadi Bismillah.İndiriyorum yamayı,Oyunumuza başlayalım artık ,setupu bekledim,çok sağol

Edit yama kurulumunda Gibbed.Dunia2.Unpack çalışmayı durdurdu hatası alıyorum.Windows programı kapatacak diyor tamam dediğimde yama kurulumu devam ediyor tamamlıyorum.Oyuna girmeye çalıştığımda windows penceresi şeklinde siyah ekranda kalıp oyuna geçmiyor.Oyun orjinal...Görev yöneticisinden baktığımda yanıt vermiyor diyor...Yamayı kaldırdığımda oyun normal açıyor...

Hocam beni bir faceden ekle ben bir bakayım.https://www.facebook.com/taner.saydam.10

• Uplayde dosya control var.Orada bir çek et dedim 1.5 gb oyun dosyası eksik buldu onu indiriyorum.Çek etmiştim kurmadan önce ama,şimdi böyle diyor.Bir indireyim tekrar deneyeceğim...Yine olmazsa eklerim dostum teşekkürler dostum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 8 Ocak 2015; 20:37:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vollkan59

Uplayde dosya control var.Orada bir çek et dedim 1.5 gb oyun dosyası eksik buldu onu indiriyorum.Çek etmiştim kurmadan önce ama,şimdi böyle diyor.Bir indireyim tekrar deneyeceğim...Yine olmazsa eklerim dostum teşekkürler dostum...

muhtemelen eksik dosyadan kaynaklanan bir sorundur. Ama yinede ben sürekli açığım faceden eklersin.
  • Dostum eline saglik su dragon age 3 ude cevirirsen super olur :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tebrik ederim. GTA V PC için çıktığında da bir yama bekliyorum sizden
  • Ellerinize sağlık, ekran kartım gelince ilk oynayacağım oyundur. Türkçe olması apayrı bir zevkli olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.