Şimdi Ara

FarCry 5 FPS Düşmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaslar. Ryzen 7 1700 İşlemcim var. GTX 1060 6 GB GPU mevcut. 16 GB da Ram mevcut. Önerilen sistem gereksinimlerinin üzerinde sistemim var ama bir türlü sabit 60 fps alamıyorum. Yardımcı olur musunuz ekran görüntülerini paylaşacağım.

• Sürücüleriniz ve Windows güncel mi ?
  • Dostum sürücü güncel windows ise kopya
  • Yaraho Y kullanıcısına yanıt
    Sabit 60 FPS alamıyorum derken 60 FPS'ye mi çıkamıyorsunuz yoksa sürekli 60'ın üzerinde mi yani değişken mi ?
  • Yok kardeşim ya sürekli araba sürerken 58 59 fps görüyorum.
  • FarCry 5 FPS Düşmesi
  • Hocam oyunun sonu muhteşem ya
  • BigMuffin kullanıcısına yanıt
    Oyun cidden güzel. Steam'dan aldık sistem yetiyor fazlasıyla ama oynayamıyoruz işte :)
  • anormal bir durum yok hocam. örneğin cs go da max fps 300 yapın 230-290 arası gidip gelir fps dikey senkronizasyonu kapatın min 75 ise sürekli yükseklerde dolaşır fps değerleriniz.
  • Altyazar kullanıcısına yanıt
    doğrudur hocam ama akıcılık kayboluyor derdim o benim :)
  • Oyunun kendisi sorunlu stabil değil. Otomatik kayıt ediyor sürekli. Ekrana herhangi bir bildirim geldiği anda drop yaşayabilirsin normaldir.
  • Genelde oyun auto kayıt sistemi oldugu için bu yapabilir iyi forumlar dilerim
  • SS'de farkettim oyun ekran kartını tam kullanmıyor bu bir sorundur. En güncel sürücü her zaman iyi demek değildir. Şuan ki kurulu olan sürücünün bir öncesi hatta onun da bir öncesinde çıkmış sürücüleri indirip kurarak test etmek gerekir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.