Bildirim
FarCry 5 FPS Düşmesi
JACK & JONES JORLINEN BLEND KNIT SS POLO SN Triko Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBXX951L
20 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Sürücüleriniz ve Windows güncel mi ? -
Dostum sürücü güncel windows ise kopya -
Sabit 60 FPS alamıyorum derken 60 FPS'ye mi çıkamıyorsunuz yoksa sürekli 60'ın üzerinde mi yani değişken mi ? -
Yok kardeşim ya sürekli araba sürerken 58 59 fps görüyorum. -
-
Hocam oyunun sonu muhteşem ya -
Oyun cidden güzel. Steam'dan aldık sistem yetiyor fazlasıyla ama oynayamıyoruz işte :) -
anormal bir durum yok hocam. örneğin cs go da max fps 300 yapın 230-290 arası gidip gelir fps dikey senkronizasyonu kapatın min 75 ise sürekli yükseklerde dolaşır fps değerleriniz. -
doğrudur hocam ama akıcılık kayboluyor derdim o benim :) -
Oyunun kendisi sorunlu stabil değil. Otomatik kayıt ediyor sürekli. Ekrana herhangi bir bildirim geldiği anda drop yaşayabilirsin normaldir. -
Genelde oyun auto kayıt sistemi oldugu için bu yapabilir iyi forumlar dilerim -
SS'de farkettim oyun ekran kartını tam kullanmıyor bu bir sorundur. En güncel sürücü her zaman iyi demek değildir. Şuan ki kurulu olan sürücünün bir öncesi hatta onun da bir öncesinde çıkmış sürücüleri indirip kurarak test etmek gerekir.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- american megatrends nedir
- excel arapça oldu
- kablosuz kulaklık kutusu kayboldu nasıl şarj edilir
- pdf siyah beyaz yapma
- akıllı tahta açılmıyor ışık yanıp sönüyor
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- dlss nedir
- ingilizce dilinden err_connection_reset çevirisi
- laptop menteşe tamiri
- secure boot nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X