Şimdi Ara

Fare bazen sağ sol tıklamıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
7.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • FARE BAZEN SAĞ-SOL TIKLAMIYOR,SAYFA AÇMIYOR,DOSYALARA GİREMİYORUM. ÖZELLİKLE 3 DEN FAZLA WEB SAYFASI SONRASINDA OLUYOR. BİLGİSAYARIM DAHİL HİÇBİRŞEYE GİREMİYORUM...önce bir iki siteyi kapatıp sonra yeni siteyi açabiliyorum...
    SORUN DONANIMSAL DEĞİL BÜYÜK İHTİMALLE...
    VİRÜS OLMASINDAN ENDİŞE EDİYORUM...
    YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM

• donanımsal olma ihtimali de var. kullanıdğın maus ps/2 mi yoksa usb mi? tahminim usb' dir. anakartından da kaynaklanıyor olabilir. ama endişelerin virüs olması yönünde ise linux live cd kullan, mausunun performansına bak istersen. yine aynı şeyler mi oluyor yoksa hiç mi çalışmıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: The souls migration

donanımsal olma ihtimali de var. kullanıdğın maus ps/2 mi yoksa usb mi? tahminim usb' dir. anakartından da kaynaklanıyor olabilir. ama endişelerin virüs olması yönünde ise linux live cd kullan, mausunun performansına bak istersen. yine aynı şeyler mi oluyor yoksa hiç mi çalışmıyor.

Aynı fikirde birleşiyorum.Linux mint gibi kolay bulunabilir live cd ile aç bilgisayarı bi dene bakalım.
  • yeni mouse al
  • NOD32 yada Kaspersky virüs proğramından birini indirip , tam güncelleştirmelerini yaptıktan sonra taratın sisteminizi , daha sonra Ad-aware , SuperAnti-Spyware , Spywareterminator ilede aynı işlemleri tekrarlayın.

Arkadaşların söylediği gibi donanımsal bir problemde olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaSToRo

yeni mouse al

o da öyle yaptı galiba baksana, ne gelen var ne de giden. nedense kendimi balık yemi gibi hissettim..

alacağın olsun roodw@n, zaten sorudan belliydi ya neyse

• konu açık aynı sorun bendede var :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.