Şimdi Ara

FARI GÜÇLENDİRMEK İÇİN AMPUL ÖNERİSİ LAZIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracım 2004 Leon Signo. Karşıdan geleni kör etmeden farları güçlendirmek istiyorum. Zenon da olabilir normal ampüller de olabilir. Ne tavsiye edersiniz?

• osram night breaker
    bosch plus 90
  • teşekkürler. nightbreaker ın ömrü kısaymış heralde ama bosch hakkında bi fikrim yok.
  • 6 aydır night breaker kullanıyorum, henüz bi sıkıntı yaşamadım.
  • başka önerisi olan varmı?
  • Night Breakerdan baska care yok ama onun da omru kisa. 1 sene ya gider ya gitmez.

Beyaz ya da baska renk ampullere (xenon degil normal ampul) sakin bulasma aydinlatmalari berbat.

En mantikli alternatif ise mercekli xenon taktirmak bence. Ona da o kadar para veremem diyorsan bu sekilde sureceksin baska yolu yok. Olsaydi zaten hickimse stock ampullerle gezmezdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catalyst -- 28 Ekim 2010; 17:26:59 >
  • teşekkürler. night breakerın plus ı çıkmış. daha uzun ömürlüymüş. onu deneyebilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • osram cool blue hyper white 5000k beyaz ampul kullanıyorum. ömür konusunda sıkıntı yok, 2 sene olacak nerdeyse. ama yağmurda hiç göstermiyor beyaz olduğundan. farlarınız karardıysa temizletin, aydınlatması değişecektir. ya da piyasadaki mercekli far modellerinden bakabilirsiniz.
  • 2003 model vitaram vardı. role taktırıp 115 lik ampul takmıştım ama karşıdakini biraz rahatsız edebilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.