Öncelikle galatasaraylılara geçmiş olsun dün biz kazandık bugün de gs'ın kazanıp turu geçmesini isterdim ama olmadı maalesef...
İlk maçta leverkusenin pozisyonu bile yoktu ikinci maç noldu da böyle farklı sonuç ortaya çıktı? D-smart yüzünden maçı izleyemedim.. Leverkusen bu sene biraz çıkışa geçmiş avrupanın sıradan takımlarından biridir.Kadro olarak gs'dan kötü olduğunu düşünüyorum şaşırdım açıkcası sonuca... İlk maçla ikinci maçın farkı neydi sizce?
Bu arada bu hezimet gs taraftarına acı bi tecrübe oldu.Geçmişteki anılardan kurtulup geleceğe bakmaları adına faydalı olarak görüyorum...
Takım Savunmasındaki zaaflar ve 11 dakikada 3 gol yenmesi takımın moralini yerle bir etti..
üstüne bir de ileri uçtaki oyuncuların istikrarsızlığı eklenince, maç doğal olarak koptu...
hiçbir bahane aramamak lazım; takım çok kötü oynadı ve fark yedi... bukadar.
orkun derhal pafla antremanlara çıkmalı orası yeri kalli almanyada son günlerini geçirmeli emre ise avrupa maçlarında oynatılmamalı
ilk 11 dkda o yan topa çıksa gol olmazdı seyretti sonrası malum
quote:
Orjinalden alıntı: Yearning
Fark Neydi?
Fark 5 eksi 1 = 4
tü
Leverkusen GS nin sahadaki kadrosundan daha iyi bi kadroya sahip.
milyon yuroluk oyuncular oynasa bu duruma düşmeyecektik belki, GS de tipik bi hastalık var, rakibi aşırı küçümsüyolar, sonra bu şekilde boyumuzun ölçüsünü alıp geliyoruz.
Fark GS klubesinin toplam aç milyonluk euroluk oldugu ? Bir hesaplar mısınız ? Nonda+Lincoln+Barusso bu üçünün maliyeti nedir ? Bu kadar maliyetli olan adamlar neden yedek klubesinde oturur? Oturtulacaklarsa neden alınırlar ? Bu üç sorunun cevabı farkın nedenini açıklayacaktır kanımca
quote:
Orjinalden alıntı: Melik
Takım Savunmasındaki zaaflar ve 11 dakikada 3 gol yenmesi takımın moralini yerle bir etti..
üstüne bir de ileri uçtaki oyuncuların istikrarsızlığı eklenince, maç doğal olarak koptu...
hiçbir bahane aramamak lazım; takım çok kötü oynadı ve fark yedi... bukadar.
5 oldu.olsun canınız sağolsun. siz bu ülkeye iki anlamlı kupa getirdiniz.bir mağlubiyetle bunlar unutulcak değil
Bence topik sayisi haddini asmis farki herkez biliyor ilk basta iyi bir kaleci 5 atacagin macta adam gecit vermiyor bizimki onune geleni iceriye aliyor. golculerin farki zor maclarda atamiyorlar, takimin sisteminde yapilmayan ufak oynamalar, gereksiz cesaret disiplin adina yapilan hatalar, yönetim olmamasi baskani diyorum, konya macinin yedek oyuncularla feda etme cesareti gösterilmemesi, genc takimda tecrube eksikligi vs vs bence fark aramaya gerek yok zaten farklar detaylarda sakli. Biz uefayi alirken avrupada oyle ahim sahim bir seyler yapmadik simdide Fb nereye kadar gilmiyorum ama 3 4 senelik yaptigi yatirimin meyvalaridir zaman ve kadro genisligi gerekli carusca, bouzid, hasan sas, hakan gibi adamlarin yerine daha iyi adamlar gerekli.
quote:
Orjinalden alıntı: mancukya
Bence topik sayisi haddini asmis farki herkez biliyor ilk basta iyi bir kaleci 5 atacagin macta adam gecit vermiyor bizimki onune geleni iceriye aliyor. golculerin farki zor maclarda atamiyorlar, takimin sisteminde yapilmayan ufak oynamalar, gereksiz cesaret disiplin adina yapilan hatalar, yönetim olmamasi baskani diyorum, konya macinin yedek oyuncularla feda etme cesareti gösterilmemesi, genc takimda tecrube eksikligi vs vs bence fark aramaya gerek yok zaten farklar detaylarda sakli. Biz uefayi alirken avrupada oyle ahim sahim bir seyler yapmadik simdide Fb nereye kadar gilmiyorum ama 3 4 senelik yaptigi yatirimin meyvalaridir zaman ve kadro genisligi gerekli carusca, bouzid, hasan sas, hakan gibi adamlarin yerine daha iyi adamlar gerekli.
kaliteli oyuncular yedekte oturmasa oyunda olsa zaten böyle olmazdı kardeş. düşünsene bir barcelona olsa aynı sahada messiyi ronaldinh yu vs. yedek oturturmuydu?
5 oldu.olsun canınız sağolsun. siz bu ülkeye iki anlamlı kupa getirdiniz.bir mağlubiyetle bunlar unutulcak değil
Evet senin esprilerine .taner. ve ben bayiliyoruz. Hatta diyoruz ki azaz hic durmadan espri yapsa keske. O derece bagimlisi olduk esprilerinin.
Y!g!T kardeş son cümlelerim espri değildi.
ciddi bi şekilde yazdım olur böyle şeyler var futbolun içinde
sanırım sen yanlış anladın
makara yaptıımı fln sandın
Bende son cumlelerine degil alintida olan cumlen icin yazmistim ama artik bir onemi kalmadi.
azaz Uzaklaştırılmış ¥ gün kaldı.
azaz niye banlandı yav?
quote:
Orjinalden alıntı: azaz
quote:
Orjinalden alıntı: mancukya
kaliteli oyuncular yedekte oturmasa oyunda olsa zaten böyle olmazdı kardeş. düşünsene bir barcelona olsa aynı sahada messiyi ronaldinh yu vs. yedek oturturmuydu?
GS de oynatsa has oyuncuları geçerdi turu
Dostum neticede fark etmez Linconl nonda song oynasak skor bu sekilde olsa bu seferde kazanan kadroyu neden bozdu diye yuklencez kafamizdaki dogrular tek forvet song,emre,servet, hakan baltadan olusan saglam bir defans hattiydi ileride hucumda nonda ve önünde linconl kontra atak icin ama yapmadi hani meshur bir laf varda forumda bosver 5 yemisiz oldu artik tartisacak bir sey kalmadi zaten milletin maskarasi olduk son 6 senedir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme