Şimdi Ara

Farklı görüşler öğrenmek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar millet nasıl düşünüyor merak ediyorum bu yüzden kendini düşünebilen bir varlık olarak nitelendiren insanlar bu düşüncelerini herhangi bir sosyal medya aracı kullanarak paylaşıyorsa (twitter,blog vb.) okumak isterim.
    blog ve twitter adresi olanlar yorum veya özel mesaj olarak gönderirlerse okumaktan zevk duyarım.Herkese iyi forumlar.Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NaTuRaL07 -- 2 Mart 2013; 2:47:06 >

• Kitap okumayı denedin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shruikan

Kitap okumayı denedin mi?

Okuyorum kardeşim rahat ol sen fakat neden direk bozmaya çalıştın onu anlamadım
  • Peki gazete/dergi köşe yazıları okudun mu?

Twitter, blog falan ağırlıklı olarakbir b.k bildiğini sanan ukalalar tarafından işgal edildiğinden öyle dedim. Oralardan farklı düşünce tarzları hakkında deneyimler edinemezsin. Empati kuramazsın. Beyin fırtına yaptıracak adam gibi bir konu bulamazsın. Yok ille vardır diyorsan, bulursan bana da haber ver.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shruikan

Peki gazete/dergi köşe yazıları okudun mu?

Twitter, blog falan ağırlıklı olarakbir b.k bildiğini sanan ukalalar tarafından işgal edildiğinden öyle dedim. Oralardan farklı düşünce tarzları hakkında deneyimler edinemezsin. Empati kuramazsın. Beyin fırtına yaptıracak adam gibi bir konu bulamazsın. Yok ille vardır diyorsan, bulursan bana da haber ver.

eyvallah ilgin için ama benim amacım biraz daha farklı normal insanların ne düşündükleri ile ilgilendiğim için açtım konuyu zaten ideolojik görüş ve akımlar değil benim ilgilendiğim milletin onu nasıl hayatına soktuğu çevremdeki insanlar tek tip olduğu için her çeşit insanın bulunduğu bir platformda arama gereği duydum ki DH buna uygundur.
  • Sözlükleri de dahil edebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: snowor

Sözlükleri de dahil edebilirsin

Ekşiye bakıyorum ama varsa başka tavsiye edebileceğin yer sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.