Şimdi Ara

Farklı, tarz, keyifli araç tavsiyesi. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
1
Favori
2.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sedan zorunlu değilse c4 vts hem dizayn olarak hem de sürüş zevki olarak güzel araç. Parçası bulunur, yakıtı üzmez, fiyatı da uygun.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • https://www.sahibinden.com/s/M0R6F57R

• Arka ceker olarak nissan laurel altima ya da opel omega. Ön çeker makam arabasi renault safrane 2.5 volvo motorlu mercedes konforunda...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaygerya kullanıcısına yanıt

99 lexus rx kullandım bir sene. Öyle şikayetlerim hiç olmadı. Şu an aynı araç olsa alırım mesela.

Hoşaf olmuş araç istemem.

• Bu arabalar olsa olsa keyif kaçırıcı olur. Sanayide ustalar bol bol keyfinizi kacirir

• Bu arabalarin tamami olu

Parcasi, ustasi olmayan, kendi doneminde kalitesiyle anilmayan araclar alinmaz

W140 mercedes vs olsa olur. Ama bunlar olmaz

• Konu sahibi otomobil tecrübesi olan birisi arkadaşlar, forumdan takip ettiğim kadarıyla aldığı otomobillerin çoğu sıradan kimselerin almadığı almaya cesaret edemediği araçlar, konuyu açarken de eminim bir çok modeli aklından geçirmiş tartıp bicmis ve aklına gelmeyen atladığı modeller varsa bunları duymak, veya yazdığı araçlarin püf noktaları varsa onlar hakkında bilgi almak istiyordur.

Yani genel geçer, o arabaları alırsan dert sahibi olursun, parça bulunmaz, çok yakar, usta dert v.b noktalarda tecrübesiz birisi değil.

Konu başlığında da açıkça ne istediğini belirtmiş

Yorum yapacakların bence bunu göz önünde bulundurarak yorum yapması daha faydalı olur diye düşünüyorum. Aksi halde konu 18-20 yaşında ilk arabasını alacak genç arkadaşlara verilecek tavsiyeler konusuna dönecek ki bu konu sahibine büyük haksızlık olur.

• https://www.sahibinden.com/s/bgXdzawq

• Teşekkürler, bu modele baktım. Keyifli durmuyor, tasarımı da pek tarz değil. Konfor ve f/p olarak öne çıkıyor. Mesela hangi motoru daha sıkıntısız, kronik sıkıntı var mı vs daha spesifik tavsiye lazım.

• otomobilci_x kullanıcısına yanıt

Aynen öyle. Empati yapmak bu kadar zor olmamalı. Detayları da yazdım. Forumun kalitesi kötüye gidiyor maalesef.

• daswagen kullanıcısına yanıt

Kuru eleştiri yerine yapıcı olabilirsin daswagencigim. Ne önerirsin mesela? Listeye bağımlı değilim. Sohbet tadında her türlü öneriye açığım

• commandx C kullanıcısına yanıt
    Buradakilere bakacak olursak 10 seneyi doldurunca araçlar crusher’ı boylamalı!

Legend nasıl hocam? Zamanında ‘90 modelini kullanmıştım yurt dışında yaklaşık 2 sene kadar ve tadı damağımda kalmıştı…

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,
    Honda CR-V 2003-2005 arası olan makyajsız kasa. 2.0 ivtec motor ve 150 beygir ile rampa performansı oldukça iyidir. LPG ile uyumludur sorun çıkarmaya pek yatkın değildir. Ayrıca yakıtı fazla ama donanımları oldukça yeterlidir, kamp yapıyorsanız tam kamp aracıdır, bagajında standart olarak kamp masası geliyor, el freni ve vitesi alışılmışın dışında çok güzel görünür, şoför koltuğu ve yolcu koltuğunda kol dayama vardır, bazı paketlerde deri koltuk vardır, şoför koltuğu yanında bardaklık ve yemek masası tarzı masa vardır. (Sunroof, koltuk ısıtma gibi özellikleri vardır.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi excellentwarrior -- 12 Ağustos 2022; 20:5:37 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Legend tavsiyesi de gelmiş ama onu yürütmek çok zor, sayılı bir araç ülkemizde. Listeye daha çok uyan 99-2001 model Amerikan Accord'lar var, 3.0. Ama tabi bu da Legend kadar olmasa da nadir sayılır. O yüzden benim bir türlü cesaret edemediğim 2.4 Accord'u tavsiye edeceğim. Temizi her ne kadar çok az kalsa da, bir müddet takip edince temizleri de düşüyor. Elde nakitle, galerici itinası ile takip etmek lazım. :)

• https://www.sahibinden.com/s/M4DY6YDD

• excellentwarrior kullanıcısına yanıt

Dediğim gibi bu ikinci araç olacak. Oğlanı okula götüreceğim, oradan ofise geçeceğim. Şu an motorla gidiyorum. Motorla gitmek bir keyif, eğlence benim için. İşe keyifle gidiyorum diyebilirim. Arabadan da benzer şeyler istiyorum. Sürmekten, içinde olmaktan keyif alayım istiyorum. Özel okul masrafından kurtulacağım için biraz da keyifli olsun istiyorum. Kamp, uzun yol vs mevcut aracı kullanırız.

• CapriceClassic kullanıcısına yanıt

Legend de olabilir. Eski kasalarını (89-91) daha çok beğeniyorum ama pek düşmüyor ilanlara. 98 2002 modelleri hiç canlı görmedim. Mercedes çakması duruyor.

3.0 accordlar var. Onlar sanki daha iyi olabilir.

• Kullanım keyfi arıyorsanız Focus hepsinden keyiflidir. Focus 1 öneriyorum.
    Farklı olsun tarz olsun diyorsanız Ford Scorpio 1998

• derfgt D kullanıcısına yanıt
    Focus 1’in kullanım zevkinin bu kadar övülmesinin, yol tutuşu dışında sebepleri neler? Hep merak ediyorum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.