Şimdi Ara

Farklı, tarz, keyifli araç tavsiyesi. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
1
Favori
2.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Araba temiz duruyor. Ben de zorlamam, düzgün kullanırım. Düzgün kullanılan, temiz araba daha az parça istiyor. Bakım vs parçaları zaten arabayı alınca sipariş veririm. Eskiyen, değişmesi öngörülen parçaları da sipariş veririm. Büyük sorun olmaz diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • commandx C kullanıcısına yanıt

Plastiğin solmasından ziyade mukavemeti bitiyor, söküp takmaya bile gelmiyor hemen kırılıyor dert yani, araba çalışıyor olsa iyi kötü durumu kestirilir ama çalışmıyorsa tamamen kumar

• otomobilci_x kullanıcısına yanıt

Böyle alınmaz zaten. Durduğu yerde sıvıları akü vs yenilenir. Oradan ekspere gidilir. Tabii kabul ederse. Temizse yapılan masrafla alırım.

• Daihatsu Copen diye bir fikir sunabilirim..

1031655694 mesela

• Saab 9000 veya Volvo 850 olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • otomobilci_x kullanıcısına yanıt

kapalı garaj aracı diyor,

3 yıldır yatıyor, akü falan kalmamıştır, çalışmıyordur, ondan öyle yazmışlar bence.

ilk sahibinden 110 bin km'de abd'de bile alınamaz o fiyata, tam bir hazine.

• 19can84 1 kullanıcısına yanıt

Öyle olsa o fiyatı yazmazlardi bence,

Benim tahminim araçta arıza olduğu yönünde ama sizin tahmin ettiğiniz gibiyse gerçekten bulunmaz bir araç.👍

Hatta durun senaryoyu yazayım, araç 3. Yıl önce arıza verdi çalışmadı, ama Bodrum'da ustasi olmadığı için biz elletmedik (gerçekte bakan ustalar bu aracta ciddi bir sorun var dediler) o gün bu gündür araç yatıyor ustanizla gelin bakın işinize yarar derseniz çekici ile götürüp yaptırıp binersiniz, arızası ne gerçekten bilmiyoruz.

Konu sahibi iletişime geçerse bizide bilgilendirirse öğreniriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 13 Ağustos 2022; 22:49:23 >
  • KararanBitki kullanıcısına yanıt

Coupen beğeniyorum, güzel araba. Olabilir yine ama biraz büyük olsa daha iyi olabilir. Sonraki mesajlarda bahsettim, 3 çocuk var. Bu aracı da uzun yıllar kullanırım diye düşünüyorum.

Hocam ilk mesajdaki Mazda Xedos çok sevdiğim ve tavsiye edebileceğim bir arabadır duruşu mükemmel olmasa da sürüş zevki gerçekten çok iyidir

Evler yine ucuz kaldı arabalara göre. Ankara da Konya da 700 800 civarına 1+1 veya 2+1 dubleksler var ben 1+1 dubleks aldım 680 e

Suriyeliler her gün çatır çatır seks yapıp her sene bi cocuk doğurmasalar ev bulabiliriz ama neyse...

Marea çok şans işi bir araç deniliyor. Bizzat doğrudan kullanmasam da iş için bir dönem iş yerinde alınıp, kullanılması durumunda çok sıkıntı çıkardı bize. Donanımı, kullanışlılığı gerçekten etkileyici fakat tamirciler tarafından da mimli olduğu iddiası dile getiriliyor. Kimi çok az sayıda kullanıcısında yıllar boyunca saat gibi düzenli bakımlarla kullanılabildiği efsaneleri de var ama o riske değebilecek kadar üst düzey bir araç değil bence.

• CapriceClassic kullanıcısına yanıt

3008 gibi yeni bir araçta da 1-2 ay bekleme sıkıntıları işte hali vakti yerinde insanlar için aslında araba sahibi olmamayı, ihtiyacın düştüğünde güzel araçlar kiralayıp sorun yaşadığında kurumsal şirketi arayıp gelin bu aracı değiştirin diyebilme hayallerini oluşturuyor insanda. Tabi bu ekonomik, maliyet açısından orta, iyi bir araç alabilmekten daha masraflı ve külfet bir şey ama yok şurasında arıza var, yok vizesi, yok temizliği, yok a noktasından c noktasına kadar 1500 km o aracı tatilde kullanabilmek için götürmek zorunda olması gibi bir çok şey yük gibi artık gerçekten. 

Bu arada Peugeot 3008 1.6 benzinli 180 beygir, param olsa aile ve şehir içi, arası karışık kullanım için oldukça ideal bir araç gerçekten. Mazotunda, benzinden artık pahalı olduğu devirde yaşasın benzinli araç alabilme keyfi 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 14 Ağustos 2022; 16:10:59 >

• @19can84 @commandx paylaşılan saab arızalı olsa bile (çok masraflı giderilemeyecek tarzda bir sorun harici) görünüşe bakılırsa kelepir.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.