Şimdi Ara

Farklı, tarz, keyifli araç tavsiyesi. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
1
Favori
2.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sorma... Başımın belası bu cadillac benim.

Fiyatinda degilim iyi bir pazarlıkla ucuza alınır zaten tutulmayan bir araç. Lakin arıza durumlarinda sanayiide sinir harbi yaşamayı gözüm yemiyor artik yaşlandık.

Eskiden olsa araba ariza yapsa da bi sanayi havasi alsam derdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • just sky kullanıcısına yanıt

Sadece hobi olmuyor maalesef. Her gün şoförlük yapacağım. Mantık da aramam gerekiyor. Yoksa şöyle bir cressida çok isterdim.

https://www.youtube.com/watch?v=VM_LvNeTjyI&feature=youtu.be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maximayı yürütmesi kolay olsa gerek, her pazarda sattılar o arabayı, avrupada bile resmi satışı oldu ama pek de keyif vereceğini düşünmüyorum.

jaguar x type genel kalitesi ve mondeo altyapısı sebebiyle tercihim olurdu.

• @commandx sevdiğim bir kardeşime nacizane ; 1044034343 numaralı ilan ile inceleyebilirsin.İlan ile alakam yoktur.Babam 1996 yılında 0 km. olarak almış beğenerek kullanmıştık.26 yaşında bir araç ancak iş görür.

• 19can84 1 kullanıcısına yanıt

2.5 versiyonunu kullanmıştım. İç kalite kötüydü. Kendini çok salmıştı. Tavan döşemesi vs sarkmıştı ama yolda gidişi çok iyiydi. Halı üstünde gider hissini veriyordu. 2006 vs makyajlı kasalar olabilir. 3.0 motorları nasıl acaba? Kronik sıkıntı vs çok mudur?

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Paylaştığı arabalar emin ol o mini Cooper dan daha sağlamdır :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • valla hocam eski bir 147 sahibi olarak bence 159 hem modern hem çok şık hem de performans olarak üzmez, üstelik yürütmesi de nispeten kolay olur, 2.eli de güzel bir araç.

Bunun yanında belki slk tarzı bir araçta düşünülebilir.

• commandx C kullanıcısına yanıt
    Çok güzel araç gerçekten, umarım bir gün sahip olursunuz böylesine

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2.0 motor 16v tempra bence size yeterli.

Evi kaça aldın reyiz

Ayıptır söylemesi yeni telefon satın aldım ben konuşuyorum o yazıyor Velhasıl noktalama işaretleri hatalı olabilir şimdiden üzgünüm bahsettiğiniz araç yakın arkadaşım da var yakıt pompası bozuk olduğu için yokuşlarda çıkamıyor yakıt pompasında bir türlü yaptıramadık yokuşlara geldiği zaman eğer Araba tüpte değilse veya tüp azalmışsa ciddi sorun yaşıyor ara sokaklara girip arabayı düzeltip gazı kökleyip çıkmaya çalışıyor saçma sapan iş

• Bahsettiğiniz aracın adını söyleyemiyorum Çünkü telefon adını söylediğimde anlamıyor ve saçmalamaya başlıyor bahsettiğiniz 2 litre motorların üst kapakları ciddi sorunlu aracı aldığınız zaman büyük ihtimalle contalar üst kapak subaplar belki gömlek belki kaynak yapılması gerekecek motorları da düzen tutma problemi var Eğer 2-0 düşünürseniz motor sıfatlamak daha mantıklı yani motoru 1.6 ile değiştirebilirsiniz 1.6 enjeksiyonlu motor mantıklı olabilir ama muayeneden geçmez galiba

• Ev almaktan vazgeçtim. Kiraya devam piyasa normale dönene kadar.

Senin bilgine güvenirim. Detayları araştırıyor, farklı araçları biliyorsun. Kronik sıkıntısı olmayan, keyifli, duruşu, tarzı olan ne önerirsin?

• Tempra yerine makyajlı fiat marea, 2.0 bravo vs daha iyi olmaz mı?

• mahony16 kullanıcısına yanıt

Güzel araba ama zor araç sanki. Olası arıza durumunda ugrastirabilir.

Daewoo nun chairman i de var. Mercedes s serisi gibi aynı. O da aynı şekilde.

Bir tane 2002 lexus ls var. O da olabilir ama makam arabası gibi. Tasarım biraz yaşlı işi.

• 1044137433 yazılanlar doğru ise ve kargo yapsalar bugün alıp kenara koyardım şunu.

Çok iyiymiş bu. Listenin tepesine yazıyorum. Okul işi netleşmedi henüz.

Parça sorunu olmayacak mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F43B8C5E5 -- 13 Ağustos 2022; 19:56:10 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Bu araç çok büyük ihtimalle arızalı ilanda sahibi dikkat ederseniz burada kimseye baktirmadim demiş, bu araç alınırsa çocuğu okul bırakacak zamana yetisemeyebilir ama onun dışında araç temizse (bodrum güneşinde 3 yıl dışarda beklediyse hiç ugrasmaya gerek yok bence) fiyatı nedeniyle alınıp toplama işine girilebilir diyecem ama yinede kumar.

• otomobilci_x kullanıcısına yanıt

Böyle bir aracı güneşin altında bekletmezler herhalde. Arıza ya da o tarz durumlar varsa uğraşmak istemem. Güneş olayı da sıkıntı. Arabayı boyatsan bile illaki solmuş plastik yerler oluyor.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.