Direksiyon çok hisli. Ön tekerleri çok güzel hissediyorsun. Viraja saldır, dönemeyecek gibi olduğunda sana sinyali verecektir zaten. Hem becerikli hem de hissiyatı yüksek şasi ile gerçekten ilteşimi yüksek bir araba. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Farklı, tarz, keyifli araç tavsiyesi. (3. sayfa)
-
-
Pekala, SUV değil başka neler olabilir bakalım;
300 bin ₺ üstü: Chevrolet Epica, Hyundai İ40, Kia Optima, Volkswagen EOS, Toyota Avensis, Alfa Romeo 159, Fiat Bravo, Ford Mondeo.
200 bin ₺ üstü: Renault Laguna, Alfa Romeo 156, Opel Vectra, Peugeot 407.
Bu araçlar var, yukarıdaki yorumu gördüm ve değişik çok tutulmayan araçlara meraklı olduğunuzu kullandığınızı okudum. Keyif için 2. araç olarak bakılınca bunlar da değerlendirilebilir. Herşeyden önemlisi YTD.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi excellentwarrior -- 12 Ağustos 2022; 21:52:42 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Focus 1 hb 2.0 olabilir. Benzer şekilde impreza 2.0r da olabilir. Oynanmamış, orjinal jantlı vs temiz olması lazım. Bir bakayım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Seni anca cadillac sts v8 paklar adamım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hepsi işimi görecek araçlar ama keyif noktasında tatmin etmezler sanki. Avensis, epica vs emekli arabası gibi. Oyuncağım olsun, arkadaşım olsun istiyorum, biraz ruhumu okşasın istiyorum. Çok mu şey istiyorum
-
İlacın burda...
S-Class tan daha uzun ve daha geniş bir arabadır.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-cadillac-1997-model-cadillac-seville-4.6-sts-v8-1025330374/detay
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Division Bell -- 12 Ağustos 2022; 22:43:7 >
Çok biner sanki o bana
Ne binecek yav yılda max 4bin km yapacam diyosun.
Şundan alacağin haz, keyif ve prestiji 2022 s class tan alamazsin.
Federaller gibi gezersin piyasada. Sabah cocugu okula birakirken yanina da kahveyle bir paket donuts aldimmi iş tamam.
Onu alırsam kahveyi evde yapıp çıkarım herhalde
Olabilir aslında ama o kadar şımartamıyorum kendimi henüz biraz daha pişmem lazım
Benim aklıma E39 540i geliyor keyif arabası diyince parça sıkıntısı olmayan BMW , ama şans işi eski araba cebinizden parada çıkabilir
Örnek araba belli oynanmamış düzgün orjinal
Sertaç KEMİKSİZyoutubeTamirat Tadilat bu sefer de BMW e39 540i - namı diğer dert paket ile devam edecek gibi.. M62 V8 motor belinizi büker mi sorusunun cevabını sizler gözünüzle görün istedim :) Özellikle bu baştan aşağı revize görmüş araç bu şekilde ise, varın gerisini siz düşünün.. Protech Bosch Car Service' e destekleri ve tüm işlemler için sonsuz teşekkürler, bu video Protech Bosch Car Service iş birliğinde çekilmiştir. ✔️KANALIMA ŞİMDİ ABONE OL ► https://bit.ly/2wopikP ✔️Instagram'dan da TAKİP EDİN ► https://www.instagram.com/sertackemiksiz ✔️Instagram'dan da TAKİP EDİN ► https://www.instagram.com/protechboschcarservice Naaaaaassılsınız Rhino Ailesi, Ben Sertaç KEMİKSİZ, Kanalıma Hoş Geldiniz :) Biliyorsunuz ki bundan 4-5 ay önce bu #bmw 540i e39 aracı, sıkı bir takipçim olan Uğur beyden satın almıştım ve alırken de oldukça mutlu ve bir çocuk gibi sevinçliydim, keza Uğur bey de aynı şekilde heyecanlıydı ve arabanın benim kanalımda bir bmw e39 M5' e dönüşeceği günleri iple çekiyordu :) Fakat süreç maalesef ikimizin de beklediği gibi gitmedi ve Uğur beyin bilgisi dahilinde olmayan bir çok eksiklik ve aksaklık daha ilk videodan kendisini gösterdi BMW e39'da.. Biliyorsunuz ki (bölüm 1'i izleyenler tabi) araba daha alış sırasında çok iyi bir bmw ustası olan Erdem Bal'ın testinde neredeyse yolda kalıyordu. Sonra bazı müdahaleler vesaireler sonucu bizim koca oğlan BMW e39 hayata dönmüştü ANCAK bu sorunların ve buzdağının maalesef yüzeyde kalan kısmıydı.. BMW e39 bizlere gerçek yüzünü göstermek için çok da oyalanmadı.. Bmw e39 için aslında iki kere yol yapmamızın ardından bir ekspere sokarak durumu görmek istedik. Sonuç olarak #e39 bmw yi alırken hiçbir ekspertiz yapmadan, ustaların sözü ile karar verip, güvenerek almıştık fakat e39 un ekspertizinden sonra pandoranın kutusu açılmış oldu. Dynobil firmasında yapılan ekspertiz videomuz tam 45 dakika ve tamamen bilgi içerikli olarak çok yüksek izlenme aldı, sebebi ise arabanın yani e39 540i nin sorunlarla dolu oluşu ve bizleri bir çok sıkıntılı bölümün bekliyor olmasıydı. Artık tamirat tadilat izleyicileri, bir araba alındığı zaman başına açacağı dertleri sezerek, gelecek bölümleri tahmin edebiliyorlar sanırım :) e39 da işte aynen böyle oldu.. Ne demişler eski bir bmw alıyorsan, özellikle de bir e39 alıyorsan ki bu bir de 540i ise o zaman burnun pislikten çıkmaz. Biz de sanırım e 39 ile bu süreçleri dibine kadar hissedeceğiz ve 540i nin bize getireceği sürprizleri metanetle karşılayacağız :) Tamirat tadilat serimizin e39 540i bölümleri ise Nata Vega Protech Bosch Car service bünyesinde ve onların uzmanlığı altında çekilmiştir tamamen. #tamirattadilat konularında uzman bir ekiple çalışıyor olmak, Alman disiplini ve zamanlaması ile işlerimizi olması gerektiği sürede tamamlamış olmak, tamirat tadilat serilerinin daha düzenli ve keyifli geçmesini sağladı kesinlikle, en azından bizim adımıza çok daha az yorucu oldu. Tamirat bölümlerindeki en büyük eksiklik parça tedariği ve tamiratı olarak göze çarparken, Protech Bosch Car Service bu konularda etkin ve yerinde aksiyonları ile, bekleme ve parça bulma sürelerini minimuma indirerek, arabanın motor, motor için, şanzuman, elektrik tesisatı gibi bir çok konusunun tamirat tadilat zamanlamasını çok hızlı bir şekilde halletti. Tamirat ve tadilat bizim için çok neşeli bölümler oluyor ve sizlerin de izlemekten zevk aldığı bölümler haline geliyor eminiz ki. Tıpkı 30-40-50' li yaşlardan olanların İngilteredeki programı wheeler dealers dizisini hepimiz biliyoruz, özellikle yaşı biraz daha büyük olanlar wheeler dealers bölümlerine adeta bağımlı olmuş durumdalar diyebiliriz sanırım yanlış olmaz :) Bizler de kendi çapımızda, kendi imkanlarımız ile, Avrupa'nın şehirlerinde gezerek parçaları toplama imkanına sahip olamadan tabi ki :), bu seriyi canlandırmaya ve elimizden geldiğince sizlere keyifli anlar yaşatmaya çalışıyoruz :) Wheeler Dealers benim özellikle kalbimde ciddi bir yer tutar, umarım videolar böyle çıkıyordur ve umarım bizim tamirat tadilat serimiz, yani wheelerdealers programımız da uzun zaman devam eder ve sizler de beğeni ile izlersiniz :) DİĞER TAMİRAT TADİLAT SERİLERİMİZ: ------------------------------------------------- TAMİRAT TADİLAT | EKSPERDE CİDDEN ŞOK ÜSTÜNE ŞOK! | EN AZ 30.000 TL MASRAF ÇIKTI.. ► https://www.youtube.com/watch?v=Mq_vwFqQcow AUDI EKSPERE GİRDİ | SONUÇ BEKLEMEDİĞİMİZ KADAR ENTERESAN ÇIKTI | Ekspertiz Yaptırdık ► https://www.youtube.com/watch?v=vDQI971Jefw TÜRKİYE' nin EN İDDİALI E39'u M5 Oluyor | BMW 540i V8 ALDIM | Tamirat Tadilat ► https://www.youtube.com/watch?v=SvWlFs_PsX0 BOLCA MAVİ ve SİYAH DUMAN! | YOLDA KAPUT UÇTU CAMI PATLATTI | Tamirat Tadilat B4 ► https://www.youtube.com/watch?v=_Jk3QahvLDw KADERİ DEĞİŞTİ: MERCEDES X CLASS | Tamirat Tadilat B2 ► https://www.youtube.com/watch?v=k1rC5usF184https://www.youtube.com/watch?v=aZ_pQXv__Ng&feature=youtu.be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Al bi Corolla 98
Biraz çirkin sanki. Jaguar s type var bu tarz. Ama bunlardan alırsam kendimi oğlanın makam şoförü gibi hissederim. Daha sürücü odaklı olsun isterim.
Çok güzel çok keyiflidir ama 97model arabaya 420bin de verilmez sanki.
Benim gibi bi rover 75ci daha gördüm:) Ama benüm bi arkadaşımın 75ini çok kısa mesafe kullandım, prk tat vermedi bana.
Hemen yukarda e39 yazmış bir arkadaş. Benim de aklıma gelenlerden. 520 veya 530 olabilir. Bmw'nin efsane kasasıdır. Hatta rover 75 ile e39 altyapısı ortak sanırım.
Bir arkadaşımda mercedes 190 var (w201). Onu da biraz kullandım, onu çok beğenmiştim.
Mercedes s320 w140. Buna da bikaç kez bindim, çok kısa mesafe kullandım. Mercedesin efsane s kasasıdır. Ben çok beğenmemiştim ama fena değil demiştim.
Bunun dışında hiç bilgimin olmadığı ama beğendiğim arabalar :
subaru legacy (2006 civarı) ve forester (2003 civarı, turbolu olanları).
Mazda 6 serisi.
Bmw e46 cabriolet (ne yazık kü bu araba çakal arabası oldu)
Seat exeo
Sebring cabrio
Honda accord ve legend
Renault laguna 3 (bunun hepsini beğenmiyorum. kahverengimsi bi rengi vardı, boyası yeni olunca güzel duruyor. İçi de sunrooflu ve açık renk deri döşeme)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
159 en ideal araç sana
neden diyeceksin
1.9 motorun her yerde parçası var, yazılıma yatkın
Manuel alma imkanı var
ölmeyecek bir tasarımı var
akla zarar bir yol tutuş ve dengesi var
zar atmamış olursun
O örnek sadece ama alıp binersin belli orjinal 120binde koleksiyonluk daha uygununu alırsın ama masraf açıp açmaması şans işi ve V8 BMW sanayide önüne gelene yaptıramazsın keyifin bedeli var
159 tekrar baktım, çok hoşuma gitti. 250-300 bin arasına var. Kırmızı derili özellikle güzel duruyor. Dış tasarım muazzam.
Sonra legacy baktım. Boxer motor + awd ile sürüşü daha keyifli olabilir. Fiyat olarak da daha uygun gibi.
2.4 accord baktım ama temiz pek yok ve daha pahalı.
159 ve legacy ön planda şu an. Hoşuma giden ilanları takibe alacağım.
İlandaki aracın temizlik boyası 1999 civarı bir yılda borusanda yapılmış olması lazım. Plakası 34 BIR XX Gibiydi. Eski ilanını hatırlıyorum. O yaştaki arabaya temizlik boyası ilginç gelmişti. Belki biri komple çizmiştir aracı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İnşallah nasip olur gönlümüzdeki. Aklıma bir de Ford Taurus geldi. Taurus ama, Taunus değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi excellentwarrior -- 13 Ağustos 2022; 3:46:23 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X