Şimdi Ara

Farklı, tarz, keyifli araç tavsiyesi. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
1
Favori
2.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu tenekeler yerine şöyle bir alman tankı alınabilirhttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-garajstanbul-mk1-recaro-koltuk-isitma-1.6tdi-1983-ekstrali-1033177422/detay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin olayınız aşağıda..

LİNCOLN Continental 4.6 V8 HATASIZ ORJİNAL İlan No: 1031774083

• commandx C kullanıcısına yanıt

legacy en ufak arizasinda seni 50 60 binlik eder.usta bulmak ayri dert.

159 un motoru dobloyla aynı:)

• Mazda Mx5

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • en1gma kullanıcısına yanıt

Legacy alfa 159'dan daha masrafsız olur gibi geliyor bana. 2011 impreza ve 2011 lancia delta tecrübemde öyle olmuştu. Olay sadece motor değil maalesef.

• 96 model, 825bin. Pek bana göre değil Farklı, tarz, keyifli araç tavsiyesi. 

• zed Z kullanıcısına yanıt

Hem çok pahalı hem de biraz daha kullanışlı olsa güzel olabilir. 4 kişi binebilsin en az. 3 çocuk var bende, yarın bir gün onlar da binmek ister Farklı, tarz, keyifli araç tavsiyesi. 

Mazda da bu tarz bir şey olabilir.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-yetkili-servis-bakimli-memurdan-1040132216/detay

• Eğer insanların kafayı yediğini düşünmesini umursamazsan Willys jeep olabilir. Ben bi ara baya niyetlenmiştim.

Farklı, tarz, keyifli araç tavsiyesi.
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-arazi-araclari-luxer-1952-jeep-willys-4x4-ozel-revizyon-kolleksiyonluk-1030474173/detay

• CapriceClassic kullanıcısına yanıt

Eski araba gerçekten ayrı bir olay hocam. 2000 model arabalara şu parça yok artık üretilmiyor, şu parça gelmiyor dedikçe parçacılar Allah'ım ne olur 5 yaşından küçük yeni araba almayı nasip et diyor insanFarklı, tarz, keyifli araç tavsiyesi. 

• kia opirus var bulabilirsen

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Daha o kadar kalantor olamadik diyosun yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

parça usta varsa belki,yoksa imkansız.

• Toyota carina, Mazda 626 (2000 model sonrası) veya Mazda Lantis öneririm.
    Hepsi de hem keyifli, hem sorunsuz arabalar

• Bilgisayar Bağımlısı kullanıcısına yanıt
    Doğru diyorsunuz bu araçlarda parça sıkıntısı olabilir. Ama bazı modellerde özellikle nerede arayacağınızı bilirseniz çok da sıkıntı yok özellikle eski amerikanlarda. Bir çok büyük şehirde gayet rahat bulunabiliyor. İnternetten yurtdışından getirme şansınız var ama uğraşmak gerekiyor biraz. Ha bu arada, siz güncel araçlarda parça sıkıntısının olmadığını mı sanıyorsunuz? Arkadaş geçen gün 3008 ile kaza yaptı araç daha 2 yaşında. Ön farlar, ızgara ve çamurluk değişecek. Sonuç araç serviste yatıyor parça bekleniyor Avrupa’dan, en az 1 ay sürer denmiş. Bu araç da en popüler en çok satan suv neredeyse. Bu gibi örnekler artık çok artmaya başladı. Son zamanlarda artık hemen hiç bir servis stoklu çalışmamaya başladı. Ama şu var, en azından güncel araçlara beklenirse servis parça bulabiliyor, doğru. Eski araçları yürütmek biraz tutku biraz para biraz da emek işi ama verdiği haz da bambaşka, herkesin yapacağı bir iş değil kısacası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapriceClassic -- 13 Ağustos 2022; 12:15:32 >

• keyifli araç dendi mi tek adres var: amerikan araçları ama avrupa için üretilenler değil. diğerlerinin hepsini topla bir ameirkan keyfi vermez.

• The Division Bell kullanıcısına yanıt
    Bitmedi senin şu sts sevdan be hacı…

• Alfa almada ne alırsan al ne usta ne başka bir şeyi var 2 seneye stresten kanser olursun.

• D-Assault kullanıcısına yanıt

Çok güzelmiş, bu tarz bir şey de olabilir ama arıza ile ugrastirmasin istiyorum. Bunları yürütmek kolay olmaz sanki.

• Listede 406 Coupé'den başka tarz araba göremedim ben. 🙂

• Hocam hobinin de mantığı olmasın ya. Mantık mantık diye ne her tavsiye konusunda corolla, egea görmekten içim şişti. o yüzden madem çocukluk hayalin bir ya da ikinci seçeneğini seç derim. Cressida keskin hatlarıyla falan çok tatlı bir araç.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.