Şimdi Ara

Farları eskisi gibi aydınlatmayanlar için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    farlarımın için kararmıştı ve eskisi gibi aydınlatmıyordu. Birkaç yere sordum buna birşey yapılamaz dediler. Ampülleri değiştirdim yine çok bişey farketmedi.
    Farlarımı değiştirecektim çünkü xeon bile taktırsam içi kararmış farlarla pek bir işe yaramayacağını anladım.
    Daha sonra bir tanıdığım sanayide farların bir teknikle içinin temizlendiğini söyledi.
    Geçen cumartesi aracımı şaşmazda bir yere götürdüm, içini temizlemişler ve şu an aydınlatma gayet başarılı.
    Benimle aynı sorunu yaşayanlar için yardımcı olmak isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratermis -- 18 Şubat 2007; 10:35:10 >

• Valla çok iyi olur bu olay ihtiyacı olan arkadaşlar için tabi her model arabanın farına müdahale edebiliyorlarsa

Eski model mercedeslerde özellikle farlar çok kötü duruyor
  • kardeş burda nasol temizliyorlar bi bilgin var mı ne kadar
  • Saf Su ve kompresorlu Hava ile temizleniyor . Ozel bir Teknik bilmiyorum . tabi bu dedigim Fari acmadan temizlemek icin.
  • Arkadaslar far temizligi gayet basıt bır ıslem fakat ufak bır dıkkat gerekıyor.Oncelıkle farınısı sokun Bası modeller sılıkonludur tabı o bıras ugrastırır sonra pıyasada satılan bı ılaclar war onu alıyorsunus.farın ıcıne koyun ve kucuk kucuk kagıt parcalarını farın ıcıne koyup calkalamaya baslayın kagıtlar hamur hale gelene kadar sonra farın ıcındekılerı dokun ve kurumasını bekleyın.DIKKAT edılmesı husus elınsıı kesınlıkle fara dokunmayın.bu ısı oto elektrıkcıler yapıyor fakat 50 ytl gıbı bır fıyat ıstıolar.
  • 2000 model E 200 var farları temizlenir mi bu yöntemle ? Yeni far alacaktık 400 ytl dediler farları ayrı ayrı satımıyormuş
  • ben bu yontemle foyat bravo marka aracımın farlarını temısledım ve gercekten cok cok ucusa gelıyor.Mercedes ıcın ıyı fıyat wermısler benım bravo ıcın bıle tekı ıcın 300 ytl ıstemıslerdı.Eger bu yontemı uygulıcaksan kendın yapma ısı bılen oto elektrıkcısı halledsın.sonucta dıkkar gerektırıo.ama emın ol ekonomık olucak paran cebınde kalacak servıslere fasla para kaptırma.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cok gec kalinca ne yapsan faydasi yok karardimi zaten icndeki parlak kisim dokuluyor ama yine de eskisinden iyi oluyor ama cok karardiysa yenisi tabiki

bundan on sene once falan brodway vardi farlar kararmisti uyuz oluyordum hele uzun yolda hic bir yeri aydinlatmiyordu
    bende bir gun soktum kalin tuz biraz nemlendirip farin icine doktum ve olanca hizla calkaladim bayagi temizlenmisti ama tuzun ne kadar zarari olur bilemem ama biraz sert bir seyle temizlemek gerekiyordu

sonra duruladim bolca su ile kurumasini bekledim birazda sac kurutma makinasi yardimiyla tamamen kurumasini sagladim ama cok eskidigi icin cok ta fazla bir sey olmadi ama eskisinden ii olmustu
  • buda ıyı bır yontem fakat yenı nesıl otoların farları bır butun halınde yanı sokulmuolar.Emınımkı mercedes de oledır.yanı sılıkonludur.Onun ıcın ucus olsun derken yenı far almaya mecbur kalmasın dıye.Tekrar soyluyorum bu yontemle farkı gorursun masrafında cok as olur en fasla 50 ytl
  • Eski araclarda ampul degistikten sonra gerekli ozen gosterilmedigi icin (koruyucu lastigin duzgunce monte edilmemesi v.s.) yagmurlu havalarda far su aliyor ve reflektor sudan dolayi zamanla paslaniyor,karariyor. Ayrica cami tutan silikon da zamanla islevini yitirip yine su almaya sebep oluyor. Dikkatle eski silikon sokulup yenisi cekilmeli.
  • Güzel bir paylaşım olmuş. Teşekkürler deneyelim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.