Şimdi Ara

farlarımı nasıl güçlendirebilirim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2000 accentim var far ışıklarım normal değil elektrikçide tamir yaptım. tesisat yorulmuş dedi usta (pek akıllıca gelmedi bana) rot-balans ayarı dediler onu da yaptım ancak pek fayda vermedi. ne yapabilirim.

• Kabloların bağlantı yerlerine ve anahtarları kontrol ettirin.Bağlantı noktalarında oksitlenme olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: asi 0571

2000 accentim var far ışıklarım normal değil elektrikçide tamir yaptım. tesisat yorulmuş dedi usta (pek akıllıca gelmedi bana) rot-balans ayarı dediler onu da yaptım ancak pek fayda vermedi. ne yapabilirim.

far için tesisat yorulmuş fazla akım çeker onu anlarımda rot balans ayarı ne alaka onu anlayamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: murat6767

quote:

2000 accentim var far ışıklarım normal değil elektrikçide tamir yaptım. tesisat yorulmuş dedi usta (pek akıllıca gelmedi bana) rot-balans ayarı dediler onu da yaptım ancak pek fayda vermedi. ne yapabilirim.

far için tesisat yorulmuş fazla akım çeker onu anlarımda rot balans ayarı ne alaka onu anlayamadım

aracın yola fabrika çıkışında nasıl duruyorsa yine aynı dursun diye, farları %1,3 yaparlar ayar düzgün olsun
  • rot+balans'la far ışığının kuvvetlenmesini bağdaştıran usta kimdir çok merak ettim..

o adamı görsem alnından öperdim heralde.
  • Bence kaporta eskimiştir farlar ondan zayıflamıştır . Bir pasta cila süper yapar
  • far kuvvetlendirici röleler var ondan taktır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • farların kararması aydınlatmayı etkiler mi. benim farların içi biraz kararmış gibi.
  • Evet hemde çok etkiler. Bunun için bana bir usta gümüşrengi boya ile boyamamı tavsiye etmişti.
  • quote:

farların kararması aydınlatmayı etkiler mi. benim farların içi biraz kararmış gibi.

Ewt etkiler
  • faydasını gördünmü
    quote:

Orjinalden alıntı: sarpkaya

Evet hemde çok etkiler. Bunun için bana bir usta gümüşrengi boya ile boyamamı tavsiye etmişti.
  • tesisat eskimiş ve direnç artmıstır. sonunda ısık seviyeleri azalmıstır.
  • Yeni ampul de alabilirsin. Osram nightbreaker baya kuvvetli. Bu da sorununu çözer sanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.