2000 accentim var far ışıklarım normal değil elektrikçide tamir yaptım. tesisat yorulmuş dedi usta (pek akıllıca gelmedi bana) rot-balans ayarı dediler onu da yaptım ancak pek fayda vermedi. ne yapabilirim.
Kabloların bağlantı yerlerine ve anahtarları kontrol ettirin.Bağlantı noktalarında oksitlenme olabilir.
quote:
Orjinalden alıntı: asi 0571
2000 accentim var far ışıklarım normal değil elektrikçide tamir yaptım. tesisat yorulmuş dedi usta (pek akıllıca gelmedi bana) rot-balans ayarı dediler onu da yaptım ancak pek fayda vermedi. ne yapabilirim.
far için tesisat yorulmuş fazla akım çeker onu anlarımda rot balans ayarı ne alaka onu anlayamadım
quote:
Orjinalden alıntı: murat6767
quote:
Orjinalden alıntı: asi 0571
far için tesisat yorulmuş fazla akım çeker onu anlarımda rot balans ayarı ne alaka onu anlayamadım
aracın yola fabrika çıkışında nasıl duruyorsa yine aynı dursun diye, farları %1,3 yaparlar ayar düzgün olsun
rot+balans'la far ışığının kuvvetlenmesini bağdaştıran usta kimdir çok merak ettim..
o adamı görsem alnından öperdim heralde.
Bence kaporta eskimiştir farlar ondan zayıflamıştır . Bir pasta cila süper yapar