Şimdi Ara

FastPay QR ile ödeme (2*50=20 toplamda 60 tl hediye)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
17
Favori
8.423
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • FastPay QR ile ödeme (2*50=20 toplamda 60 tl hediye) FastPay QR ile ödeme (2*50=20 toplamda 60 tl hediye)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Qr kod önemli değil. Fastpay ile ödeme yapacağım diyorsun uygulamadaki QR kodun üstündeki 6 haneli kodu söylüyorsun işlem tamam. Orada ödeme yöntemi seçme de var. İstersen fastpay hesabındaki bakiye ile ödeyebilirsin istersen uygulamaya kaydettiğin kartınla ödeyebilirsin. Migros Jet kasalarında da ödeme adımına gelindiğinde Fastpay seçeneği çıkıyor. Oradan fastpay seçip yine uygulama gözüken 6 haneli kodu girdiğinde başka bir şey yapmana gerek yok.

Jet kasa olan Migros ları tercih etmenizi öneririm. Kendiniz ödeme yöntemini seçebilirsiniz. Kasiyerler, maalesef, istiyorlar ki ödemeyi direkt nakit olarak veya kart ile tamamlayıp mekanı olaysız terkedelim. Bu aslında açık seçik Migros un suçu. Önce eğitim vermeden iş başı yaptırıyorlar belli ki. Zaten düz ödeme yapacak olan jet kasadan uzar gider. Normal kasaya geçmemizin sebepleri: Money kullanımı, kart puanı kullanımı, Fastpay veya hediye kartı ödemesi gibi işlemler. Neden halen sene 2005 gibi davranılıyor anlaşılmıyor

• Bilgilendirme için teşekkürler.

• Harcamayı nerede yapabilirizharcamayı nerede yapabiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakamo843

Harcamayı nerede yapabilirizharcamayı nerede yapabiliriz

• Yunus market 50 tl ye 10 tl ödül ile birleştirilebilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Boyle seyleri sevemedim bir. Gidiyorsun Fastpay ile odeyecegim diyorsun kasada kiz donup kaliyor . arkada sadece bir sigara bir ekmek alan adam hadi dercesine baski yapiyor falan.

Bana gelmez :)

• en mantıklısı migros jet kasalarda ödemek kimseyle muhatap olmana gerek kalmıyor migrostan sürekli alışveriş yapanlar için çok güzel fırsat olabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Migros ve Carrefour'da sıkıntısız kullanılabilir.

• Migros MoneyPay yüklemesi yapılır mı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • a101'de qr ile ödeme var. hediye kartına bakiye yükleyin.

• Merhaba, bu qr ödemeyi nasıl kullanıyoruz, hiç denemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: alvarez

Boyle seyleri sevemedim bir. Gidiyorsun Fastpay ile odeyecegim diyorsun kasada kiz donup kaliyor . arkada sadece bir sigara bir ekmek alan adam hadi dercesine baski yapiyor falan.

Bana gelmez :)

Bugüne kadar kullandığım her yerde önce kasiyere Fastpay ile ödeme var mı diye soruyorum. O donuk bakışı atarlarsa zaten hiç alış veriş işine girmiyorum.

• martingayx kullanıcısına yanıt
    Hayır onun yerine hediyem karta 50 lirala atıp o hediyem kart ile 4 lira komisyonu ödeyebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: caseon

Hayır onun yerine hediyem karta 50 lirala atıp o hediyem kart ile 4 lira komisyonu ödeyebilirsin

hediyem kart yüklemesine komisyon olmaz

• bradenburg B kullanıcısına yanıt
    İlerde yapacağı moneypay komisyonu olarak

• Uzun süredir kullanmıyorum, bugün giriş yapmaya çalıştım, kullanıcı mevcut diyor. Destek hattını aradım, numaranız farklı diyor, nasıl değişecek diyorum, şubeden değişiyor diyor. Başınıza çalın.

• Fastpay qr ile ödeme alan benzinci var mı?

• Prof.Matematik kullanıcısına yanıt

Güzel soru. Zannetmiyorum hocam. Anlaşmalı olduğu markalarda benzinci göremedim baktım da uygulamadan.

• 50
    50 20
    50
    50 20
    50
    50 20

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.