Şimdi Ara

fat gripz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • fat gripz adında plastik bir parça var sitesinde 30 dolara satılıyor ama benim onu getirmek için paramda imkanımda yok bence bir sünger ile alıp halledilebilir ama süngeri tuttuğumda içine çökebilir ne tarz bir sünger alsam bilemedim nasıl yapılır diye video izledim ingilizce hepsi bişe anlamadım

ürünün resimleri

http://store.bbcomcdn.com/deploy/images/brands/top150/fat-gripz/fat-gripz-6-lg.jpg
     fat gripz
     fat gripz
     fat gripz
     fat gripz
     fat gripz
     fat gripz
     fat gripz
     fat gripz
     fat gripz

• Gerek olduğunu hiç düşünmüyorum. Jay Cutler olsun, Phil Heath olsun hep reklamını yapar ama kullandıkları falan yok

Deri eldiven dahi yeterli geliyor bana. İlla daha değişik bir şey arıyorsan gripad al derim, hem bunun gibi tak-çıkar uğraşmazsın sürekli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Gerek olduğunu hiç düşünmüyorum. Jay Cutler olsun, Phil Heath olsun hep reklamını yapar ama kullandıkları falan yok

Deri eldiven dahi yeterli geliyor bana. İlla daha değişik bir şey arıyorsan gripad al derim, hem bunun gibi tak-çıkar uğraşmazsın sürekli.

bilek güreşi ile uğraşmaya başlıcağım için bu tarz birşey yapmak istiyorum ve eldiven amaçlı bişey değil bu barın üstündeki kalınlığı arttırmak amacıyla yapılmış birşey .
  • Bileklerin zayıfsa deadlift yap, barfiks çek falan, bu tarz şeylere para saçma.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.