Şimdi Ara

Fatih Altaylı: Sana söylememişler belki ama senin rakibin Halk TV (Ahmet Hakan için)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HaberTürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı ve Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'ın arasındaki 'CNN Türk'ün reytingleri' polemiği devam ediyor. Altaylı köşesinden Hakan'a, "Halk TV, CNN Türk’ü geçecek gibi. Sana söylememişler belki ama senin rakibin Halk TV" düşüncesini dile getirdi.

Altaylı, "Ahmet Hakan kardeşim, dün yazdıklarımı hazmettin mi? Ettiysen devam edelim. Bak güzel kardeşim. Hürriyet’in yayın yönetmenisin ama anladığım kadarı ile grubun amiral sandalında başkürekçi olarak CNN Türk’ten de kendini sorumlu hissediyorsun herhalde. O zaman sana acı haberi vereyim, bırak önündeki Habertürk’ü, sen önce arkadan gelen rakibine geçilmemeye çalış. Sana söylememişler belki ama senin rakibin Halk TV. Halk TV şu an ensenize binmiş vaziyette ve trend böyle devam ederse pek yakında sizin CNN’i geçebilecek gibi duruyor.Şaka yapmıyorum." ifadesini kullandı.

Altaylı yazısında şunları kaydetti:

TİAK daha kesinleşmiş rakamları yayınlamadı ama dün oturup günlük raporlardan yola çıkarak bir hesap çıkarttım.
    Şubat ayında tüm günde “yüksek eğitimli” ve “yüksek gelirli” olduğu için senin çok sevdiğin AB grubunda Halk TV sizi neredeyse geçiyormuş.
    Kıl payı farkla arkanızda kalmış.
    Senin CNN Türk Şubat ayında AB grubunda tüm günde 1.53 izlenme payı elde etmiş.
    Halk TV ise hemen dibinize gelmiş ve 1.5 izlenme payı yakalamış.
    O yüzden gözün arkada olsun.
    Son düzlükte Halk TV gelip üzerinizden geçmesin!

NOT: Şubat ayında AB grubunda Habertürk 24 kez CNN ve NTV’nin önünde yer almış. 2 kez CNN, 4 kez de NTV rakiplerinin önüne geçmiş. Tüm kişilerde ise Habertürk 12 kez 1. olmuş. CNN 8, NTV ise 9.

yazının devamı:
    Habertürkwww.haberturk.com
    Halk TV, CNN Türk’ü geçecek gibi
    https://m.haberturk.com/yazarlar/fatih-altayli-1001/2602948-halk-tv-cnn-turku-gececek-gibi

kaynak:
    T24
    Fatih Altaylı'dan Ahmet Hakan'a: Halk TV, CNN Türk’ü geçecek gibi
    https://t24.com.tr/amp/haber/fatih-altayli-dan-ahmet-hakan-a-halk-tv-cnn-turk-u-gececek-gibi,864590

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-13B66B2D0 -- 6 Mart 2020; 11:36:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Memlekette üç tür yayın gurubu var.

A haber 24 tv trt ülke vs yandaş kanallar.

Fox tv ve halk tv gibi samimi gerçek muhalif kanallar

Habertürk tv.ntv,cnn,show,kanal d ulusal tv gibi ortada gözükmeye çalışan ama esas da akp ye hizmet eden ikiyüzlü kanallar.

Bunların en tehlikesi bana göre üçüncüsü.Çünkü muhalefet diğer ikisini bildiği için izliyor ama üçüncüsünü da ortada gözükmeye çalıştıkları için izlediği için tuzağa düşüyor.

Bana göre akp ye oy vermeyen muhalefetin bu saydığım üçüncü guruptaki kanalların haber ve siyaset programlarını asla izlememesi gerekir.Hatta konuşmacı olarak programlarına da katılan kişiler en büyük yanlışı yapıyor.Bunların tartışma programlarına dikkat edin;Hepsinde de ya iktidar yanlısı konuşmacı sayıca fazladır ya da nerde doğru düzgün tartışamayan beceriksiz muhalif varsa onları programa çağırırlar.Amaç her zaman iktidarı açık oturumlarda kazandırmaktır.Bence herkesin bu üçüncü guruptaki kanallara gereken tepkiyi koyması lazım.Hatta twıtter de bu kanallar için gündem oluşturacak konu açılmalı bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykaya1983 -- 6 Mart 2020; 12:3:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ykaya1983

Memlekette üç tür yayın gurubu var.

A haber 24 tv trt ülke vs yandaş kanallar.

Fox tv ve halk tv gibi samimi gerçek muhalif kanallar

Habertürk tv.ntv,cnn,show,kanal d ulusal tv gibi ortada gözükmeye çalışan ama esas da akp ye hizmet eden ikiyüzlü kanallar.

Bunların en tehlikesi bana göre üçüncüsü.Çünkü muhalefet diğer ikisini bildiği için izliyor ama üçüncüsünü da ortada gözükmeye çalıştıkları için izlediği için tuzağa düşüyor.

Bana göre akp ye oy vermeyen muhalefetin bu saydığım üçüncü guruptaki kanalların haber ve siyaset programlarını asla izlememesi gerekir.Hatta konuşmacı olarak programlarına da katılan kişiler en büyük yanlışı yapıyor.Bunların tartışma programlarına dikkat edin;Hepsinde de ya iktidar yanlısı konuşmacı sayıca fazladır ya da nerde doğru düzgün tartışamayan beceriksiz muhalif varsa onları programa çağırırlar.Amaç her zaman iktidarı açık oturumlarda kazandırmaktır.Bence herkesin bu üçüncü guruptaki kanallara gereken tepkiyi koyması lazım.Hatta twıtter de bu kanallar için gündem oluşturacak konu açılmalı bence.
    Baştan söyleyeyim amacım HaberTürk'ü savunmak değil. zaten yaptıklarıyla ortadadır. (kimi zaman yarı kimi zaman tam zamanlı yandaşlığı, liboşluğu ve mide bulandırıcı kimi yazarları ve düşünceleri. suriyeli mevzuları, hatta HT'nin suriyeli pazarlamak için suriyeli kozmonot belgeseli bile yapması.) birçok kez eleştirdim. ama yine de cnn ve a haber kıvamında değildir. (Ulusal tv hiç değildir) Fatih Altaylı, Bülent Aydemir ve Murat Bardakçı'yı severim, dobra adamlardır. Sözcü'den Deniz Zeyrek ve muhalif yazarlar sabah sabah sürekli konuk olurlar, Ebru Baki'ye. ayrıca Sevilay Yılman, suriyeliler mevzusunda aşırı eleştirilerde bulunur, korkmadan ürkmeden. ama bunlar bile o mide bulandırıcı diğer kadının neden orda olduğunu ve nasıl orda kalmaya devam ettiğini, hiç kimse bana açıklayamaz.

Şimdi eğri oturup doğru konuşalım. Halk TV'ninde benzer kusurları yokmudur? tamam HT kadar yoktur ama yine de vardır. örnek: Uğur Dündar ve arkadaşlarına yapılanlar, CHP'ye toz kondurmamalar, Kılıçdaroğlu ve CHP'liler seçim günü arazi olurken, şöyle sert tepki verdik, böyle sesimizi yükseltik deyip CHP yandaşlığı yapmıyor mu? en yandaş tarzından.

Tele1 televizyonuna hiç değinmemeniz çok ilginç. 🤔 belki de Halk TV'den izleyici çalacağını düşündüğünüz için olabilir. bilemiycem.
    ((KRT'yi de unutmamak lazım.))

Fox Tv'ye gelecek olursam, eskiden her sabah İsmail Küçükkaya'yı izlerdim ama şuan acayip uyuz oluyorum kendisine. sürekli olarak: "annelerim annelerim deyip rakip kadın programlarından seyirci çalmaya çalışması, sürekli kendini övmesi, sürekli simav pazarlaması, yanar dönerliği (gerekirse babamı bile satarım tarzı gazeteciliği) beni baydırdı. ama Fatih Portakal'ı fırsat buldukça izlerim ve kendisini severim.

not: Halk TV'nin son durumu şuan nasıldır hiç bir bilgim yok, son 2 yıldır. uydu aboneliğimi yeniletmediğim için sadece karasal yayın yapan 3 5 kanal izliyorum. daha doğrusu pek televizyon izleyemiyorum. malum TV'nin devri kapandı. hele bangır bangır malum kişinin, bangır bangır reklam seslerini duyunca ve b..ktan dizileri görünce televizyonu balkondan aşşa atasım geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-13B66B2D0 -- 6 Mart 2020; 14:5:29 >

• cnn bir kaç aydır çok bozdu neredeyse iyice ak tarafına geçti. Geçen ki meclis olaylarında 1 tane chp li yorumcu yoktu gerçekten ayıp. Habertürk ortada olarak şuan izlenebilecek en iyi kanal özellikle barış yarkadaş ve ismail saymaz lı tartışma programları.
  • bi dönem ntv ve cnntürk izlemek ne kadar keyifliydi.
  • Cem Seğmen'i de postalayıp tam Beyaz TV'ye bağlasınlar bence.

• Arada sirada ben de eglenmek icin bakiyorum. Gulmek icin birebir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hürriyetten 'delikanlı gibi' (!) Türk adını çıkardılar. CNN'den de çıkarsınlar, hiç değilse ne oldukları bilelim.

İsmail saymaz'a bazen denk geliyorum, adamı baya bi çıldırttıyorlar! ama şahsının Hürriyet'de olmasını kendisine hiç yakıştıramıyorum!

Gazeteci İsmail Saymaz, Melih Gökçek'in oğlunun kanalı Beyaz TV'nin teklifini "Bu kanala çıkmak bir gazeteci için haysiyet kırıcıdır" diyerek reddettiğini söyledi.

Burdan İsmail Saymaz'a şunu sormak istiyorum: cnn ve hürriyet'in beyaz Tv'den ne farkı var?

• bende345 kullanıcısına yanıt
    Cem Seğmen ve Cüneyt Özdemir, hala CNN'de ne arıyorlar? anlamış değilim. belkide paranın yüzü sıcaktır.

zamanında ATV'nin kel spikeri için: "bu adamı en kısa zamanda şutlarlar" demiştim, ama adam ATV'nin demirbaşı oldu.

umarım Cem ve Cüneyt de CNN'in demirbaşı olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-13B66B2D0 -- 6 Mart 2020; 20:55:57 >
  • ya bu ahmet hakan eskiden bagımsız yayın yapardı.ama simdi silinmek üzere..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEMİRCİEFE

ya bu ahmet hakan eskiden bagımsız yayın yapardı.ama simdi silinmek üzere..
    ahmet hakan sağın solun değil, her devrin, her iktidarın adamıydı! çünkü adamın her döneme ayak uydurmak gibi bir yeteneği var.
    özcan show bu videoda ahmet hakan'ın karakteriyle dalgasını geçmiş.
    ahmet hakan sahneleri: 7:21 ve 9:23

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-13B66B2D0 -- 6 Mart 2020; 22:0:52 >

• Benim tv de tek izlediğim haber kanalı tele1 gerisi fısssss. halk malk anlamam ben.
  • perinçeğin ulusal tv sinden bahsediyor iseniz tamamen bomboş perinçek gibi hayali dünyalarda yaşayan bir kanal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-13B66B2D0

Cem Seğmen ve Cüneyt Özdemir, hala CNN'de ne arıyorlar? anlamış değilim. belkide paranın yüzü sıcaktır.

zamanında ATV'nin kel spikeri için: "bu adamı en kısa zamanda şutlarlar" demiştim, ama adam ATV'nin demirbaşı oldu.

umarım Cem ve Cüneyt de CNN'in demirbaşı olmaz.
    Cüneyt Özdemir in youtube kanalını takip ediyorum bazen tarafsızlık yapacağım diye öyle garip şekillere giriyor ki bilakis taraf oluyor ve akp tarafı oluyor.

YEni havaalanı ile ilgili röportaj videosu var yorumlarda nerdeyse herkes dalga geçti. Hava alanı ceosu diye bir kişi çıkıp dakikalarca akp il örgüt başkanı gibi konuştu ağzını açıp bir şey diyemedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

perinçeğin ulusal tv sinden bahsediyor iseniz tamamen bomboş perinçek gibi hayali dünyalarda yaşayan bir kanal.
    şuan Ulusal TV ne haldedir bir bilgim yok. uydu kanalları izleyemiyorum. ama Ulusal TV'yi eskiden Nihat Gençlerin olduğu zamanlardan bilir ve izlerdim.

ama şuan bile Ulusal TV'nin bir cnn ve a haber kıvamında olması bence imkansızdır. hatta HaberTürk kıvamında olması bile zordur. olsa olsa Halk TV'nin kıvamındadır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-13B66B2D0

şuan Ulusal TV ne haldedir bir bilgim yok. uydu kanalları izleyemiyorum. ama Ulusal TV'yi eskiden Nihat Gençlerin olduğu zamanlardan bilir ve izlerdim.

ama şuan bile Ulusal TV'nin bir cnn ve a haber kıvamında olması bence imkansızdır. hatta HaberTürk kıvamında olması bile zordur. olsa olsa Halk TV'nin kıvamındadır.

Alıntıları Göster
    Perinçek sabah akşam çıkıp akp yalakalığı yapıyor. Daha bugun baktım Rusya ile anlaşarak akan kandan zevk alan muhalefetin ağzı kapanmış oldu gibi muhabbetler dönüyordu direk başka kanala geçtim.

Perinçek çıkıp hala chp bizimle birleşsin biz şöyleyiz böyleyiz deyip duruyor.

• Farkı fiyatı

• ykaya1983 Y kullanıcısına yanıt
    Halk tv samimi muhalif kanal

• quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

Cüneyt Özdemir in youtube kanalını takip ediyorum bazen tarafsızlık yapacağım diye öyle garip şekillere giriyor ki bilakis taraf oluyor ve akp tarafı oluyor.

YEni havaalanı ile ilgili röportaj videosu var yorumlarda nerdeyse herkes dalga geçti. Hava alanı ceosu diye bir kişi çıkıp dakikalarca akp il örgüt başkanı gibi konuştu ağzını açıp bir şey diyemedi.

Alıntıları Göster
    bende ara ara izliyorum. dediğiniz gibi bazen aşırı saçmalıyor. ama en meşhur saçmalaması: "bir kız öldürüldüğünde eğer kız güzelse ardından ekstra ağıt yakması. sanki kız çirkin olsa ölmeyi hak ediyormuş gibi konuşması. yok efendim kız şöyle güzelmiş, şöyle gençmiş, şöyle eğitimliymiş! ama öldürülen kızın bu vasıfları olmasa öldürülmeyi hak edecek mi yani? bunumu denek istiyor." gibi saçmalıklar.

• Kafada bir algı var demek ki belli kriterlere bağlamış kendini onlara uymayan kadınların ölmesi dünya için insanlık için kötü değil .

Önemli önemsiz insan ayrımı yapıyor kendince bir önem kriteri var onları sağlayan kadınlar ölünce üzülüyor diğeri ölünce "ya yaşasa ne işe yarayacak zaten" gibi tavırlara giriyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.