Şimdi Ara

FATİH TERİM GÖZÜNÜZÜ BOYAMIŞ ANLAYIN ARTIK!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nasıl bir futbol yapısına sahipsiniz arkadaş?

Terim ile 2 sene şamp. olduk eyvallah ama mantıklı düşünün oynanan oyun herzaman rezaletti. geçen seneler Fenerbahçe ile Beşiktaşın hallerini bilmiyormuydunuz? aykut hocalı fener ile samet hocali beşiktaş çok rezildi beşitkaşa köy takımı diye sesleniyorduk.fenerbahçe desen ayrı bi konumdaydı bu kötü lig sürecisnde şampiyono lduk biz. yani bu olay sizin gözünüzü boyamasın..

ayrıca geçen senede grupta braga ve clujun olmasıda avantajımızdı cokta zor rakipler olmadı. ardından schalke engeli geldi ama schalkenin şimdiki halini görmüyormusunuz adamlar huntelaarsız gömüldüler. bunuda kötü futbolumuzla geçtik..

2 sene şampiyon oldugumuzda nezaman organize takım gördük nezaman kanat futbolunu izledik. hep moralsiz çöküşteki takımlara karsı basarı sağladık.
    yapmayın artık terim takımı bukadar rezil edendir. yaptığı aptalca transfereri söylemek istemiyorum.

• gecen sene o zamanlar burak'in ekmegini yedi terim. fener besiktas zaten bitikti.
    dany'i bruma'yi chedjou'yu amrabat'i vs. takima aldirdi. takimin en kotuleri terimin adamlari. adam batakliga batirdi bizi kacti.
  • geçen seneki şampiyonluğumuz tam fırsatçılıktı. Her hafta yenilip yinede lider oluyorduk.
  • Ben 6-1 yenildiğimizde bile takımımdan utanmadım. Ama bu akşam resmen utandım halimizden, aradaki fark budur.
  • terim düşmanları iş başında gene.. size herşey müstehak beter olun.
  • geçen sene çeyrek finalin rövanşında acaba dedirtebilen de Terim'in takımıydı, böyle itibarsızlaştırmaya gerek yok bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavizaman

terim düşmanları iş başında gene.. size herşey müstehak beter olun.

bize bişeyler anlat bizde sevelim terimi. gözünü boyamış anlattıklarımın nesi yalan?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fatih Terim Artık Çöp
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.