Şimdi Ara

Faturalidan faturasiza geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar.internet uzerinden ozel numara aldim ve bugun bayide taahutsuz faturali tarifede hatti kullanima actirdim.cunku ozel numara faturali idi.15 tl lik taahutsuz tarife.simdi 1 ay sonra faturalidan faturasiza donersem 60 tl vergi 20 tl gecis işlemi gibi birseyler soyleniyor bu ne boyle yav. Şöyle birsey yapsak veya 1 ayda boyle yapacaksa 3 ay bekleyip sonra hattimi baska operatore tasisam sonucta taahutsuz tarifem yine bu 60 tl ayaklarını yaparlar mi bilgili arkadaslardan yardim bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenkemall -- 7 Mayıs 2016; 17:36:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeni hat olarak açıldığı için o vergiyi her şekilde alacaklar
    En mantıklısı,faturalı bir tarife seçip 1 sene kullanmak

• quote:

Orijinalden alıntı: @koray.tekler

Yeni hat olarak açıldığı için o vergiyi her şekilde alacaklar
    En mantıklısı,faturalı bir tarife seçip 1 sene kullanmak

Aga ben avea sevmiyorum vodafone benim olduğum yerde daha iyi bunu iptal edip 3 ayi doldurup tasimayi düşünüyorum simdilik diger hattimi kullaniyorum vodafoneda 22 tl 2gb 750 dk 5000 sms yetiyor bana gayette memnunum.taahutlu hic birsey isede girmem ayrica

• quote:

Orijinalden alıntı: CepDünyası

Devlete ödenen vergileri operatörünüzün peşin ödediği için faturalıdan faturasıza geçerseniz bu vergiyi sizden istiyor. Bundan kaçış yolu yok mecbur ödeyeceksiniz.

Peki hocam telsiz ucreti falan mi bu yani ben faturasizda oduyormuyum bunu? Faturasizda bir tek telsiz ucreti oduyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenkemall -- 11 Mayıs 2016; 21:30:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.