Şimdi Ara

Faturalidan faturasiza gecis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sirket telefonu aldigimdan dolayi artik kendi hattimi cok kullanmayacagim. Su anda Vodafone faturalidayim (yakinda taahhutu de bitiyor)

internet ve dk. cok az olan ucuz faturasiz paketi onerebilir misiniz?

Uzun yillar faturasiz (tee kontörlü Telsim zamanlarindan beri 😀) kullanmadigim icin yukleme olaylari da nasildir simdi bilmiyorum. Her 28 gunde bir mi yukleme yapmak gerekiyor? Atiyorum 6 ay boyunca yuklemeden hat cagrilara acik kalabiliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Infestor -- 17 Eylül 2022; 12:14:4 >

• Fenercell uygun diye biliyorum.

• Operator degistirmeden @Sistem Bilgisayar

• Servis sağlayıcınızın müşeteri temsilcileri ile görüşün. Uygun tarife teklif etmeyecek iseniz başka servis sağlayıcıya geçeceğim deyin. Size en uygun tarife ve ücreti söylerler.

• İllaki vodafone olsun demezsen teknosacelle bak derim. 34tl 3gb 500dk

www.teknosacell.com
    Her Şey Dahil Paketler | TEKNOSACELL
    https://www.teknosacell.com/tarife--paketler/faturasiz/her-sey-dahil-paketler
  • Taahhüt bitmeye yakın veya bitince vodafonu arayın faturasıza geçmek istediğinizi söyleyin yardımcı olurlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir de bu Vodafone faturasizda atıyorum 50 TL yukledim. GB ve dk kullanım ücretleri nerede yazıyor? Bulamadım

Telsim zamanından beri faturasız kullanmadim da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Infestor -- 14 Ekim 2022; 8:35:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Infestor kullanıcısına yanıt
    Siz tl yüklediğim zaman kullanım yaptıkça kaç tl kalmış onu mu öğrenmek istiyorsunuz vodafone yanımda uygulamasından veya *123# yaparak öğrenebilirsiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.