Şimdi Ara

Faturalıya geçtim hat başka isme verilmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün tim'e uğrayarak hazır karttan faturalıya geçtim. Eskiden hat sahibi olarak ben görünürken şu anda Mesut Kılıç diye biri görünüyor. Müşteri hizmetlerini aradım. Önce biz bilgi veremeyiz, siz tim'e giderseniz onlar açıklar dendi. Israr edince de bana 25 yaşından büyük olduğumdan ötürü genç turkcell tarifesinden yararlandırmak için böyle bir işlem yapıldığını söyledi müşteri hizmetleri yetkilisi. Hukuki açıdan bir sorun yaşamazsınız dendi. Yine de kafam karıştı açıkcası. Bu durumu yaşayan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sizin acinizdan problem olmazda oldu diyelim faturalar odenmedi(bu devirde kimseye guvenilmez) ve mesut kilic a dava acildi hic haberi olmadigi bir hattan dolayi. empati yapin ve sorunun duzeltilmesi icin tim e gidin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanici tanimlamasi yapilmis sizin hattiniza yoksa yasal sahibin değişikliği o kadar basit değil zaten ücretli devir işlemi.. Hattin tüm hukuki sorumluluğu size ait..Karsi tarafta 25 yas alto bir tarifeye geçmek iisterse sizi o timi şikayet edebilir ama.

• Zaten empati yapıyorum ve mutlaka bir e-Devlet Şifresi alıp kendi adıma hat var mı onu da denetleyeceğim. Kendi halinde bir telefoncu bunu yapsa neyse de koskoca tim'e gidip de bunu yaşayınca insan şaşırıyor.

Peki bu durumda fatura benim adıma mı yoksa Mesut Kılıç adına mı gelecek? Eğer benim adıma gelirse demek ki e devlet sorgusunda başka bir hat görünmese bile kimlik bilgilerimiz ile başkaları uygun tarifeden yararlanabiliyorlar.

Bir de bunun yapılmasının sebebi o timde çalışanların sattıkları gençturkcell tarife sayısına göre para alması mı? Çünkü maddi yonden bir sıkıntım yok çok şükür, bu işi yapmasalar daha yüksek bir fatura öderdim, en azından kendi adıma olurdu tarife ve turkcell de daha çok kazanırdı. Yani bu Timi Turkcell'e şikayet etme imkanın var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sisyphus

Zaten empati yapıyorum ve mutlaka bir e-Devlet Şifresi alıp kendi adıma hat var mı onu da denetleyeceğim. Kendi halinde bir telefoncu bunu yapsa neyse de koskoca tim'e gidip de bunu yaşayınca insan şaşırıyor.

Peki bu durumda fatura benim adıma mı yoksa Mesut Kılıç adına mı gelecek? Eğer benim adıma gelirse demek ki e devlet sorgusunda başka bir hat görünmese bile kimlik bilgilerimiz ile başkaları uygun tarifeden yararlanabiliyorlar.

Bir de bunun yapılmasının sebebi o timde çalışanların sattıkları gençturkcell tarife sayısına göre para alması mı? Çünkü maddi yonden bir sıkıntım yok çok şükür, bu işi yapmasalar daha yüksek bir fatura öderdim, en azından kendi adıma olurdu tarife ve turkcell de daha çok kazanırdı. Yani bu Timi Turkcell'e şikayet etme imkanın var mı?

Hattın yasal sahibi sizsiniz e devlete gerek bile olmadan arayın 532 yi tc kimlik numaram üzerinden adıma kayıtlı aturkcell numaralarını öğrenmek istiyorum deyin size adınıza kayıtlı aktif numaraları hatta varsa iptal konumda olanları bile söylerler.
    Faturalarınız sizin adınıza kesilecek.
    Timlerin bunu yapması gnctrkcll tarife satışına değil faturalı hat satışına bağlı bir durum tim çalışanları da maddi durumunuzu biemeyeceğinden en uygun şekilde bu yolla başkasını hattın kullanıcısı olarak gösterip uygun bir tarifeden yararlandırmışlar.
    Etkili bir şikayet istiyorsanız bu durumu açıklayıcı bir şekilde btk üzerinden şikayet etmeniz gerekir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kullanıcı adı öyle yapmışlardır senin yaşın büyükse yani onunda çözümü var 25 yaş altı tanıdın birinin tc nosunu 1464 e yolla. Sonra bak isim yerinde o tanıdın kişiye dönecektir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.