Şimdi Ara

faturasız canmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • faturalıdan geçtim 30tl yükledim hazırkarta. 1gb hediye verdi banka yüklemesinden. salla kazan ek hak verdi. size özel 4gb, 500 dakika 30tl dedi. iyi geldi valla.
    halbuki sitesinde daha pahalı gözüküyor paketler.
    demekki operatörlerde paraya sıkışık.
    3ay sonrada iyi bi teklifle faturalıya dönerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayfunak -- 20 Kasım 2018; 20:18:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Operatörler özellikle de Turkcell abonelerini cazip teklifler vererek faturalıya kaydırmaya çalışıyor. Bunu yaparkende kontür ve paket fiyatlarını yüksek tutuyor.

Diğer operatörlerde kontürlü hatlardaki paketler Turkcell'e göre daha ucuz oluyor. Marka takIntıNız olmasın

Her zaman yüksek hız olmak zorunda değil, ortalama hızlar bile yetebiliyor. "Hızı düşük" denmesine rağmen ben Vodafone'da telefonum üzerinden online radyoları dinledim ve youtube ve netflix'ten videolar seyrettim, sıkıntı yaşamadım.
  • Faturalıya geçtim.
    Şanslı 4gb tarifesi.
    4gb - 1000 dakika - 1000 sms 28 TL.
    Faturalıya geçtim diye 2 gb internet pazartesi - cuma hediyesi 1 yıl .
    Evimde ttnet var diye 4 gb internet hediye 24 ay.
    Evimde ttnet var diye sokakta 2 gb wifi hediye 36 ay.

Hepsi ilk yıl 28 TL.
    İkinci yıl 31 TL.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de aldım benzer bir mesaj, yalnız paketi nasıl alabileceğimin bilgisi yok.

faturasız canmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.R.E.S. -- 21 Kasım 2018; 20:17:58 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • A.R.E.S. kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz böyle bir mesaj aldım nasıl yararlanabilirim diye

SUPER AVANTAJ 4 GB yaz 2200’a gönder

• Bugün 50 TL yükledim. Yüklediğin kadar kazan kampanyasından 50 TL geldi ve 1 hafta geçerliymiş. Dün bipten 1000 mesaj atmışım 2 GB geldi. 2 GB da önceden vardı. Daha kim 1gb ister, GollerCepte’ye filan sıra gelmedi bile. Bu yüzden 1 hafta bunları kullanayım sonra paket alayım diye aklımdan geçirmiştim. O mesaj geldi işte.

Acaba ne kadar süre ile geçerli bu teklif?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Faturasız hat alıcam ama...
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Son bir senedir faturasız kullanıyorum bundan sonra bedava bile deseler faturalıya geçmem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faturasız paketimi yarı fiyatına faturalıda verseler geçmem. Faturasız en güzeli.

• Elmandrill E kullanıcısına yanıt
    Oldu teşekkürler verdiğiniz bilgi için. 40 TL lik paket kullanmayı düşünürken iyi oldu bu 30 TL lik paket. Piyangodan çıkmış gibi oldu :) katlamalı 8 gb oldu paket. 500 dk ve 1000 SMS bir de 5 gb Dergilik var. 1 ay geçerli 5 gb tv+ da salla kazandan geldi. Yine bayağı zengin bir içerik oldu tarife

Yalnız bu tarifenin içeriğine daha doğrusu şartlarına baktım internet sitesinden. Turkcell neden böyle birşey önerdi acaba bana. Bayram değil seyran değil ve sadece 1 aylık faturasızım. Enteresan maddeler var bu tarifeyi alabilmek için ve hiçbirine girmiyorum.

tekrarlı değil bu paketler hocam ara sıra öneriyorlar işte geçen de 25 liraya 3gb önermişlerdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    açıkcası bende şaşırdım şartlara uymuyorsunuz :D sebebini bilmiyorum

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Tekrarlı olmaması iyi olmuş. Bir de iptal etmekle uğraşmayacağım. Çünkü TL yüklediğim zaman ilk 1 hafta paket almayı planlamıyorum yüklediğin kadar TL hediye kampanyası devam ettiği sürece. Bu ay denedim ve bayağı başarılı. Yarin 1 haftanın son günü ve daha 1.5 Gb internet ve 31 TL de TL kısmı duruyor. Böylece bir tarifeyi 36-37 gün kullanmış oluyorsun. O 1 haftalık periyotlarda Türkcell’in artık birşeyler önermesini bekleyeceğim :) sevdim faturasız olayını. Gerçekten ekonomikmiş.

• faturalı önereceğim son şeydir 5 TL fazla öderim faturasız kullanırım nasıl olsa TL atma işlemini istediğim gibi enpara uygulaması ile yapabiliyorum kaç TL varsa o kadar kullanabiliyorum eksiye gidecek mi fazla mı gitti diye düşünme derdim de yok vodafone kullanıyorum biraz çekim problemi var bazı bölgelerde ancak 22 TL ye 2gb internet 1000 sms 500 dk kullanıyorum benim için yeterli türktelekom da fiyatlar buna göre çok uygun aslında ama o firmaya açıkça direk gıcık oluyorum sırf bu yüzden geçmiyorum
  • alicavush kullanıcısına yanıt
    Yaşasın özgürlük

• Ben türkcellde 40tl yükleyip kullandığım mobiş interneti, diğer operatörlerde kullanmam için 60tl vermem gerekli. ( ortalama 30gb kullanıyorum tabi hediyeler sayesinde)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.