Şimdi Ara

Faturasız hat bedava konusu nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir süredir bayilerde cama asılı görüyorum Faturasız hat bedava diye,

Bugün girdim sordum normalde 96 lira içinde 35 lira oluyor, siz bedava alıyorsunuz gelecek ay gelip kontör yükleme işlemi yaparken 35 lirayı ödüyorsunuz falan diyor ben bu işten bir şey anlamadım. Biraz soru sordum dükkan sahibi de anlatamadı.

Nedir bilen varsa aydınlatırsanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yani hattı veriyor ama ücretini sonra mı ödüyorsunuz? Ben de anlamadım bir şey.
  • sen al bi daha da bayiye uğrama ne olacak

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Kimlik bilgileriniz elimizde diyorlar
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    o ne öyle bayi tehdit mi ediyor

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Ben hiç öyle denk gelmedim de şaka maksatlı yazdım

şimdi zaten tabletten taşıma yaptıkları için foto çekiyorlar direk üstüne aslı gibidir geliyor
  • Hangi ilde ve nerede gördünüz bunu? Resmi bayi mi yoksa sokak arası telefoncularda mı? sonradan yükleme şartıyla bile gayet makul. Hattı açar sonradan TL yüklersiniz yüklediğinizi de başka yere transfer edersiniz 3-5 TLye hat sahibi olursunuz. Bence bir katakullisi vardır ama nerede
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Haftada en az 10 kişi böyle dolandırıldım diye geliyor ondan sonra biz uğraşıyoruz eğer faturalıya geçmeye niyetiniz varsa geçin ama niyetiniz yoksa sizi dolandırmalarına izin vermeyin özellikle turkcellin ana bayilerine (TİM) gittiğinizde çok ama çok dikkat edin her an dolandırılabilirsiniz :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.