Şimdi Ara

Faturasız Hat Ücretleri (Sadece İnternet Kullanımı İçin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar faturasız hat ücretleri ne kadar acaba? Şu an vodafone kullanıyorum ama ikinci bir hat almak istiyorum. Sadece internet kullanımı için kullanacağım. Ne tavsiye edersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok mu bir Allah'ın kulu?

• Erdem2602 kullanıcısına yanıt
    İnternet kullanımınız ne kadar olur? Şu an en ucuz hat Bimcell(TT altyapısını kullanıyor) 50TL, ilk ay 4gb 250dk 250sms hediyeli. Aylik 250mb paket olarak 5TL. Ancak Turkcell'de de çok bedava internet kampanyası mevcut ama Turkcell hatlar 110 lira civarı. Size tavsiyem çok fazla bir kullanım yapmayacaksanız Bimcell hat alıp 3 ay sonra Turkcell'e taşımanız ve Bedava internet kampanyalarından yararlanmanız yönünde olacaktır.

• Bugün bime gittim sordum içinde 1 ya da 1.5 tl oluyor dediler. Yeni hat alınca 3 aydan önce taşıma yapamaz mıyım?

• Erdem2602 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam hat açılınca BIMCELL BONUS yazıp 4551 e gönderirseniz 1 aylık 250Dk,250Sms ve 4GB verir. Bimcell'in kendi sitesinde bile yazmakta

Evet, eğer sıfırdan yeni hat alırsanız 3 ay boyunca başka operatöre numara taşıyamazsınız(bütün operatörler için geçerli mesela Turkcell'den de alsanız 3 ay Turkcell kullanmak zorundasınız numara taşıyamazsınız)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CB01A2BC7 -- 20 Temmuz 2019; 20:31:54 >
  • Bolu'da Vodafone bayilerinde 45 TL içinde yanlış hatirlamiyorsam 35 TL ve 8 GB gibi bir paket olması lazım.

• Chile_Mix kullanıcısına yanıt
    Bu fiyattan hatayda bulsam kaçırmazdım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben bir kere 20 den Turkcell birkere de 20yada 25 e Vodafone almıştım boludan. Yeniden yakın fiyatlar bekliyorum. BİMcell kovaliyorum ama Bolu'da ucuzladigini gormedim

Güncelleme:
    Az önce almak için gittim. Ama reklam afişi yanilticiymis. Faturasiz yeni hat 45 TL + 35 TL içinde yuklu + 15 GB internet şeklinde yazıyor. Ama 45+35=80 TL istediler (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chile_Mix -- 2 Ağustos 2019; 20:51:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.