Şimdi Ara

Faydasını gördüğünüz bir supplement var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Klasik en çok whey önerildi ama bir etki göremedim, yeterli protein (günde 150-180g) zaten alıyorum aldığım whey ise öylece duruyor. Yalnızca öğün kaçırırsam süt yulaf ve bir ölçek whey ile falan bir shake hazırlayıp içiyorum o da öğünün yerine tutabilsin diye. Tüm öğünlerimi alıp üstüne whey almanın bir anlamı yok gibi geliyor 3 ay kullanıp bir etkisini görmedim çünkü. 50kg kası olan 300g protein alması gereken kişilerin ürünü diye düşünüyorum bizim gibi amatörlere etkisi olmaz sanırım.
    Gainer önerildi kilo almam durdu diye lakin onun da etkisi göremedim. Kendisi zaten kalori bombası onu içince insan doyuyor yemek yiyesi gelmiyor böylelikle sonraki öğün az yiyorsun. Kalori sonucu aynı çıkmış oluyor.

BCAA ve kreatin çok öneriliyor bu yüzden size sormak istedim bunların etkisini gören var mı değer mi almaya? öğrenciyim çünkü istediğim gibi gidip alamam. Kullandığım whey içerisinde 8g BCAA olduğu yazıyor ama ayrı kullanılırsa farklı mı etki bekleniyor bilemedim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Komite -- 24 Kasım 2019; 14:38:58 >

• Supplement alip firmaların modelleri gibi olmayimi bekliyosun ? Supplement adı üstünde supplement sunu kullandım kas yaptım diyemezsinki. Wheyin espirisi yok demissin zaten yok whey içinde Ronnie Coleman olmuyosun. Kas gelisimdeki ihtiyacın olan besinleri almana yardımcı oluyo günlük protein ihtiyacını karsiliyosan zaten whey icmen anormal durum olur. BCAA ve kreatin etkilidir. Supptan vucut yapmasını beklemeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tesbihcekenhoroz kullanıcısına yanıt
    Dostum yazımdan gerçekten bunları mı çıkardın
    Fayda görmedim deyince ronnie olamadım mı anlıyorsun?
    Benim omzum fix her ay 1cm genişler, whey kullandım 1.5 olur mu acaba diyordum ölçüldüm yine 1 çıktı ki bu 3 ay boyunca devam etti. Whey önerildiği için onu almıştım öneren kişi zaten tüm öğünlerimi yaptığımı biliyordu.
    Bcaa ve kreatin alırsam ronnie olur muyum diye sormadım zaten, whey gainer zamanında çok övüldü aldım benim için boş çıktı. Aynısını bunlarda da yaşar mıyım faydasını gördünüz mü performansın arttı mı ağrın azaldı mı yani etkisi soruyorum bunları kullanıp ronnie oldunuz mu diye sormuyorum

• Bigjoy alma, ne alıyorsan al

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kara Komite kullanıcısına yanıt
    Ben seni doğru anladimda sen beni yanlis anladin galiba. Her fitnessla veya vg ile ilgilenen protein protein diye yanıp tutuşur zamanla supplara olan aşkın yerini öğün yemekler alir. Arkadaşın hata etmiş öğünlerin tamsa wheye gerek yok. Yıllardır bu sporu yapan adamların diet programlarına bak mesela whey 1 öğün ya alır ya almaz. Çünkü gerek yok adam zaten at gibi yiyodur. Emek verip 1 yılda kas kütlesi kazanan adamada ' tamam yaaa toz kullanmışsin tozu içen şişiyo derler' istersen sıfır supp alip vücut yap insanlari buna ikna edemezsin. Protein tozlarina bakış acimis ve beklentilerimiz çok yüksek çünkü pahalı birşey otomatikman dusunuyoruzki lan bunu içinde kesin Hulk olurum ama alakası yok. Icsende icmesende kolun 1 cm artar. Ayrıca son zamanlarda bloglarda YouTube videolarında daha yeni başlayan adama kilo x 1.8 protein aldirtan spor gurularinida unutmamak lazım. Yaptığın antreman sert olmaliki yediğin yemedin faydası olsun. En sık yapılan hata full body program yapıp günde 150 Gr protein alan tipler mesela. BCAA ve kreatin tekrar söylüyorum etkilidir performansta kas ağrılarında yikimda vs etkisi olur.

• Hardline Hipro IsoWhey

MHP Glutamine-Sr

omega 3
  • Kreatin harici fark hissetmen çok zor hissetsen bile placebo olur. Beslenmen düzgünse boşuna para harcama diğer ürünlere
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çoğu ürünün etkisi bana gore psikolojiktir kullanıyorum ama kullanmasamda pek fark edecegini zannetmiyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.